Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ЄЕСІВСЬКА ПЕРСПЕКТИВА: ВІД НАЙПРОСТІШИХ ПИТАНЬ ДО ВСТУПУ
Україна через десять років стане повноправним членом Євросоюзу, вважає Президент Віктор Ющенко. Про це він заявив в ексклюзивному інтерв'ю німецькому телевізійному каналу «N-TV».

Глава української держави розповів, що нині робиться акцент на прагматичних відносинах України з Євросоюзом у конкретних проектах і галузях, зокрема, у проектах енергетичної співпраці. Він зазначив, що до ЄС Україна хоче донести одне послання: якнайкращий стабілізаційний чинник у питанні газотранспортної системи — це формування моделі української ГТС як частини європейського ринку.
Говорячи про європейський енергетичний ринок, Ющенко наголосив, що домінантою в цій сфері не може бути воля країни, що видобуває газ. Так само як і воля споживача або транзитера. «Ми все глибше розуміємо свою пов'язаність, тому що співпраця на енергетичному ринку — це система колективної відповідальності»,— зауважив він.
Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель після зустрічі з українським Президентом заявила, що майбутня нова угода між Україною та ЄС матиме певну перспективу стосовно подальшого членства України в Євросоюзі.
На спільній прес-конференції в Берліні пані Меркель сказала, що нова поглиблена угода між Україною та ЄС стане «підтримкою прагнень України до реформ». За її словами, Україні та Євросоюзу слід передовсім створити передумови для спрощення візового режиму, налагодження культурного і наукового обміну, створення зони вільної торгівлі. «Ми почнемо з простих питань, таких як візи, а потім дійдемо до створення зони вільної торгівлі»,— сказала вона.

ВЕСНА ЗМАГАЄТЬСЯ ІЗ ЗИМОЮ
На вікенд буде хмарно з проясненнями. У південній частині країни — без істотних опадів. Температура вночі 1–6° тепла, вдень 6–11°; у Криму вночі 4–9° тепла, вдень до 14°.

На решті території часом невеликий мокрий сніг і дощ. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, у центральних і східних областях до 4° тепла, вдень 0–5° тепла; в неділю у північних та західних областях (окрім Закарпаття та Прикарпаття) протягом доби 2–7° морозу. Вночі у північній половині на дорогах ожеледиця, на півдні — туман.
Із початком робочого тижня вночі знову похолоднішає: 1–7° морозу, 12 лютого у північній частині 4–10°, місцями до 13° морозу; вдень 0–6° тепла, у північних областях місцями 1–4° морозу; в південній частині вночі від 2° морозу до 4° тепла, вдень 4–9° тепла, в Криму до 12°.
У Києві та області в суботу від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0—5° тепла; у неділю протягом доби 2–7° морозу.
12–13 лютого часом пройде невеликий мокрий сніг. Температура в понеділок вночі 4–9° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла; у вівторок уночі 1–6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.
також у паперовій версії читайте:
  • У ПАВЛОГРАДІ СТРАЙКУЮТЬ ШАХТАРІ
  • «ГРАДОБАНК» РОЗШУКУЄ СВОЮ КОЛЕКЦІЮ
  • ДО ІСПАНІЇ — ЗАКОННО
  • ПО РОБОТУ — В КІОСК
  • ЗАКАРПАТТЯ: ВЕЛИКИЙ СНІГ І ВЕЛИКА ВОДА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».