Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
НАЙВИЩА ЛЮДИНА СВІТУ ЖИВЕ СЕРЕД НАС. І ПОТРЕБУЄ ДОПОМОГИ
Глава Житомирської обласної державної адміністрації Юрій Павленко пообіцяв найвищій у світі людині, жителеві області Леонідові Стадніку посприяти в отриманні необхідних медикаментів.

Посадовець приїхав до велетня в село Подолянка Чуднівського району. Пан Павленко став першим губернатором Житомирщини, який відвідав Леоніда Стадніка й поцікавився його проблемами.
«Усі інші керівники облдержадміністрації тільки обіцяли приїхати до мене та вислухати»,— розповів журналістам пан Стаднік. Він повідомив, що як інвалід потребує невідкладної медикаментозної допомоги, оскільки надмірний зріст заважає йому нормально пересуватися через хворобу ніг.
Велетень подякував Павленку за підтримку та прийняв від нього в подарунок кухонний комбайн.
За словами пана Стадніка, «влада не забуває його»: свого часу він отримав у подарунок від Президента Віктора Ющенка костюм, пошитий за спеціальним замовленням. Він вважає себе патріотом України, тому не раз відмовлявся від численних пропозицій виїхати за кордон та стати для іноземних лікарів та науковців об'єктом дослідження.
Житомирянина Леоніда Стадніка визнано найвищою у світі людиною. Тепер йому 35 років, його зріст — 2,53 метра. Він почав рости, коли після операції в нього порушився обмін речовин.

ВЛАСНИКИ ЗМІ НЕ ЗМОЖУТЬ ЗБЕРЕГТИ ІНКОГНІТО
Верховна Рада України ухвалила в першому читанні законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості відносин власності стосовно засобів масової інформації». За таке рішення проголосували 411 народних депутатів із 441, зареєстрованих у залі.

Проект пропонує внести зміни до законів: «Про друкарські засоби масової інформації (пресу) в Україні», «Про телебачення і радіомовлення», «Про інформаційні агентства» і «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення».
Пропонується, зокрема, заборонити створення і діяльність телерадіоорганізацій:
— у статутному фонді яких іноземні інвестиції становлять понад 35 відсотків;
— засновниками (співзасновниками), власниками (співвласниками) яких є нерезиденти, зареєстровані в одній з офшорних зон. Перелік таких офшорних зон затверджує Кабінет Міністрів України.
Кожен випуск продукції інформаційного агентства повинен буде містити відомості про засновників (співзасновників). А кожний випуск друкарського засобу масової інформації повинен буде містити у вихідних даних ініціали та прізвище особи, відповідальної за випуск відповідного номера.
Що стосується телерадіоорганізації, яка є акціонерним товариством, то відомості про акціонерів, що володіють понад 25% акцій, зазначатимуться і в заяві на видачу (продовження) ліцензії на мовлення, і в додатку до виданої ліцензії.
Установлюється обов’язок для телерадіоорганізацій щороку оприлюднювати звіт про результати своєї діяльності за попередній рік. При цьому обов’язково наголошуються відомості про джерела фінансування телерадіоорганізації, а також про зміну засновника (співзасновників) або власника (співвласників); розподіл частин її статутного фонду або зміну акціонерів, які володіють пакетами акцій в розмірі понад 25 відсотків; керівника, складу виконавчого і наглядового органів.
також у паперовій версії читайте:
  • ЦУКОР МАЄ ПОДЕШЕВШАТИ
  • ЗАПОРІЖЖЯ: ГРОМАДОЮ ПО МОНОПОЛІСТОВІ!
  • ...А СТАЛІН ПЕРЕЙМЕНОВУВАВ «НОРД» У «СЄВЄР»
  • У ХАРКОВІ ЗНОВУ ПОЧАЛИ «МІНУВАТИ» СУПЕРМАРКЕТИ
  • ЗА КІЛЬКА ДНІВ ШАХТУ «ВІДРЕМОНТУВАЛИ»...
  • ДО В'ЯЗНИЦІ ЗА ГРОШІ — ЦЕ ПО-ОДЕСЬКОМУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».