Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
У ХАРКОВІ ПОХОВАЛИ ЄВГЕНА КУШНАРЬОВА
Учора на другому міському цвинтарі Харкова поховали народного депутата України, одного з лідерів Партії регіонів.

Біля могили відбувся жалобний мітинг, на якому виступили Прем’єр-міністр Віктор Янукович, голова Харківської обласної ради Василь Салигін, мер Харкова Михайло Добкін, заступник харківського міського голови Олександр Кривцов і народний депутат Володимир Макеєнко.
Політика поховано на центральній алеї кладовища поряд із могилою колишнього губернатора області Олександра Масельського.
Прем’єр назвав смерть народного депутата «непоправною втратою для всієї держави», додавши, що така людина «не може бути замінимою».
За словами Януковича, політик «пішов із життя через безглузду випадковість».
Перед похованням із покійним попрощалися у Благовіщенському кафедральному соборі та під час громадянської панахиди у міському оперному театрі. У жалобних заходах взяли участь Голова Верховної Ради Олександр Мороз, колишній президент України Леонід Кучма, Надзвичайний та Повноважний Посол РФ в Україні Віктор Черномирдін, Надзвичайний та Повноважний Посол Грузії в Україні Грігол Катамадзе, Надзвичайний та Повноважний Посол України в Росії Олег Дьомін, Київський міський голова Леонід Черновецький, міністр оборони Анатолій Гриценко, міністр палива та енергетики Юрій Бойко, народні депутати Петро Порошенко, Анатолій Матвієнко, Святослав Піскун, інші високопосадовці.

КРИМ: ЗАЦВІЛИ МАРГАРИТКИ Й ПРОЛІСКИ
У Нікітському ботанічному саду буяють весняні пахощі. Як повідомила журналістам старший лаборант відділу дендрології та квітникарства саду Алла Харченко, попри теплу зиму на півострові, цвітіння пролісків почалося в традиційний час.

Як розповіла пані Харченко, загалом жодного «аномального цвітіння» не спостерігається. Цікавим, за словами старшого лаборанта відділу дендрології та квітникарства саду, є цвітіння деяких деревних чагарників, частина з них зазвичай цвіте дещо пізніше — в лютому. Нині у Нікітському ботанічному саду цвітуть жимолость запашна, зимоцвіт ранній, калина вічнозелена, калина фарера, саркококка, дафна запашна, жасмин голоквітковий тощо.
За словами фахівця, почали цвісти примули, маргаритки. У знаменитому ботанічному саду продовжують квітнути троянди, щоправда, поодинокі.
Нікітський сад засновано 1812 року. Це — одна із найстаріших ботанічних колекцій світу, зараз у ній кілька десятків тисяч видів, гібридів і сортів рослин майже з усіх країн світу.
також у паперовій версії читайте:
  • УНІКАЛЬНОМУ ЗООПАРКУ НІЧИМ ГОДУВАТИ ТВАРИН
  • ЗАКАРПАТТЯ МАТИМЕ ВЛАСНИЙ ПРАПОР
  • ХРЕЩЕНСЬКИЙ... БУРЕВІЙ
  • МІНІСТР ОСВІТИ: ЕКСПЕРИМЕНТ ІЗ ТЕСТУВАННЯ ВДАВСЯ
  • НЕГОДА ТАКИ НАКОЇЛА ЛИХА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».