Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
В УСЬОМУ ВИННІ НАЧАЛЬНИКИ

За даними дослідження, психологічний клімат на роботі для працівників часто важливіший, ніж розмір заробітної плати. Якщо людина наважується на звільнення, то, швидше за все, причиною є невдоволення ставленням до неї з боку керівництва, а не умови роботи в компанії.
Співробітники, у яких не налагоджуються стосунки з начальством, частіше нервують, вони більш підозрілі та схильні до депресій. Однак спеціалісти радять таким людям не сумувати, а споглядати в майбутнє з оптимізмом.
«Важливо залишатися позитивно налаштованим, адже взаємини між начальником і підлеглим рідко тривають вічно»,— заявив один із організаторів дослідження. За його словами, треба добре робити свою справу, щоб ваш доробок міг оцінити той, хто прийде на місце колишнього начальника. Не треба ховатися у «тінь», навпаки, варто завжди бути на виду, робити все, щоб інші могли помітити ваш внесок у загальну справу й ваші здібності, кажуть спеціалісти. Крім того, кожен працівник має знати, куди звернутися у разі утисків із боку керівництва.


ВИХОДЖУ ЗА СІЛЛЮ НА ДОРОГУ...
Латвійська поліція попередила водіїв про збільшення кількості диких тварин, котрі виходять на проїжджу частину автотрас, повідомляє Укрінформ із посиланням на інформагентство ЕЛЬТА.
Причиною такої дивної поведінки тварин стала сіль, яку розкидають на дорогах для боротьби з ожеледицею. Диким оленям і косулям не вистачає цього продукту в раціоні, от вони й виходять на шляхи, щоб злизати сіль з асфальту.

НАДМІРНА ЛЮБОВ
Любов англійців до тварин сягнула нових висот. Нині вони тримають у власних оселях чимало вихованців, які не завжди асоціюються зі свійськими, передає Укрінформ із посиланням на MIGnews.
Згідно з дослідженням, проведеним товариством «Big Cats in Britain», у британців живе 154 диких тварини, що належать до сімейства котячих, включаючи 12 левів, 14 тигрів, 50 леопардів і 16 диких котів. Крім того, в обійстях жителів туманного Альбіону можна знайти дві тисячі страусів і близько 500 мавп.
У приватних володіннях також живуть 300 американських бізонів і шість тисяч диких свиней. Дослідники також знайшли в помешканнях співвітчизників більш як 250 отруйних змій та 50 крокодилів. Однак члени організації не б'ють на сполох, як можна було чекати. Навпаки, вони стверджують, що хоча ці тварини є небезпечними, вони рідко втікають з дому. А якщо і тікають, їх швидко ловлять без будь-якої шкоди для загалу.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ТЕСТ
  • КРОСВОРД
  • ФАКТ
  • МАНДРИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».