Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ЗАТЯЖНІ СВЯТА СПРИЧИНЯЮТЬ У ЛЮДЕЙ СТРЕС

Згідно з оприлюдненими результатами, стресовий стан у перед-святкові дні та в самі свята у людей виникає переважно через нестачу часу, грошей, а також необхідність придбати безліч подарунків у найкоротші терміни.
Знайдено також пояснення тому, чому саме жінки більше втомлюються в цей, здавалося б безтурботний час, і відчувають дискомфорт. Виявилось, вони відповідальніше ставляться до того, аби купити всім подарунки, вигадати розваги для родини й друзів, а те, що зробити це треба швидко, призводить у результаті до стресового стану.
Крім цього, для багатьох жінок серйозним випробуванням стає... святкова їжа, яку треба готувати для всієї сім'ї, але самій залишатися на дієті.
Кожна людина шукає вихід зі «святкового стресу» самостійно. Найпоширенішим і найшкідливішим для здоров'я є переїдання, вживання великої кількості алкоголю, а також лежання вдома на дивані. Такий спосіб «виходу зі стресу» практикують 50% опитаних. Дехто намагається боротися зі стресом, читаючи книги і переглядаючи телепередачі. Майже 22% опитаних шукають втіхи у друзів, 6% (жінки) йдуть у салони краси, 5% — вибирають прогулянку, а 3% — йдуть... на роботу.


ЛЮБИТЕЛЬ КОКА-КОЛИ
Осел, який «замовляє» кока-колу і морквину, є окрасою бару в Південній Африці, повідомляє Укрінформ із посиланням на «The Times».
Звичайно, вухатий відвідувач шинку в курортному містечку Рамсгейт, що на березі Індійського океану, самостійно замовлення не робить. Тварина приходить туди в обумовлений час і отримує свою порцію нехитрих життєвих радощів.
Однак і цим Гекльберрі, як звуть осла, розчулює відвідувачів «Пістолз салуна» і відповідно підвищує його популярність, а також виручку. Багатьом, особливо дітям, хочеться подивитися на те, як ослик п'є кока-колу прямо з бляшанки.

також у паперовій версії читайте:
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • КОРИСНІ ПОРАДИ
  • МАНДРИ
  • ФАКТ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».