Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
КІРОВОГРАД ЧЕКАЄ ДОЛЯ АЛЧЕВСЬКА?
У будь-який день до Нового року це місто може залишитися без тепла. Днями ДК «Газ України» відмовила основному теплопостачальному підприємству міста — «Кіровоградтепло»— у виділенні запланованого обсягу природного газу. Борг підприємства за спожитий газ сягає понад сім мільйонів гривень.

У прес-службі «Кіровоградтепло» повідомили, що наразі підприємство, яке обслуговує близько 80 відсотків городян, обмежило теплопостачання 70% котельних міста. Крім того, отримало попередження від ВАТ «Кіровоградобленерго», якому заборгувало за електроенергію. «Кіровоградобленерго» попереджає, що може відключити всі котельні «Кіровоградтепло».
На думку «Кіровоградтепло», єдиний шанс врятувати Кіровоград від торішньої долі Алчевська — передбачити в міському бюджеті на 2007 рік відшкодування теплопостачальним організаціям різниці між тарифами, за якими населення оплачувало послуги, і економічно обґрунтованими витратами на виробництво тепла. За словами директора «Кіровоградтепло» Валерія Гармаша, згідно з домовленостями, досягнутими з «Кіровоградгазом», у разі передбачення в міському бюджеті відшкодування підприємству відразу будуть надані ліміти на газ під гарантійний лист від Кіровоградської міської ради.
Проте міськрада не врахувала кошти на відшкодування в проекті бюджету міста наступного року. Бюджет мають намір затвердити на сесії міськради 28 грудня. В «Кіровоградтепло» вважають, що таким чином кіровоградська міська влада «прирікає місто на замерзання». За словами пана Гармаша, за виникнення надзвичайної ситуації міська влада, швидше за все, не зможе забезпечити належне вживання необхідних заходів щодо обігрівання мешканців і запобігання масових протестів.

«НАЙКРАЩИЙ ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ СВІТУ-2006» — НАШ СПІВВІТЧИЗНИК
Світове визнання столичний слідчий Борис Попов здобув за розкриття справи міжнародного злочинного угруповання, яке займалося махінаціями з фальшивими кредитними банківськими картками.

Почесне звання він отримав під час конференції Міжнародної асоціації фінансових розслідувань, що відбулася у Празі.
Про звання «Найкращого поліцейського світу-2006» пан Попов говорить журналістам неохоче. Мовляв, це не тільки його заслуга. Він переконаний, що такого визнання гідні його колеги, котрі працювали з ним у слідчій групі над справою «кардерів».
Саме українським слідчим уперше в світі пощастило вийти на слід комп'ютерних шахраїв, які займалися махінаціями з підробленими банківськими картками. І саме нашим правоохоронцям вдалося не тільки розкрити цю справу, а й заарештувати головних організаторів злочинного угруповання. Всі фальшиві банківські картки, що вилучали по всьому світу, робили в Україні. Спеціальні майстерні, де підроблялися кредитки, базувалися в Києві. Власне, з виявлення цих майстерень почалося розслідування.
Злочинці-хакери спочатку реалізовували підроблені картки в Україні. На знаменитому радіоринку в Києві фальшиві кредитки з трьома тисячами на рахунку можна було купити за 300–500 доларів. Одначе після кількох «проколів» продавати картки на батьківщині припинили, почали працювати на міжнародному ринку. Собівартість однієї підробки, за підрахунками експертів, становила не більше як п'ятдесят центів. Проте з неї можна було зняти від трьох до десяти тисяч доларів. Скільки грошей вдалося заробити шахраям за час своєї діяльності, правоохоронці поки не визначили, але переконують: йдеться про мільйони.
Невдовзі над затриманими комп'ютерними шахраями має відбутися суд. Судовий процес обіцяє бути гучним, адже він не має аналогів у світовій практиці.
також у паперовій версії читайте:
  • 1,8% — НА ПРОФІЛАКТИКУ НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ НА ВИРОБНИЦТВІ
  • У ФЕОДОСІЇ МЕР — СПРАВЖНЯ «ЗОЛОТА РИБКА»
  • ЇХ БАГАТО Й ВОНИ МАЛЕНЬКІ
  • ГРОШЕЙ НА «ДИТЯЧУ ЛІКАРНЮ МАЙБУТНЬОГО» ЗІБРАНО ЧИМАЛО

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».