Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
ЛУЦЕНКО ГОТУЄТЬСЯ ДО САМООБОРОНИ
Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко ініціює створення громадянського руху народної самооборони. Про це він заявив учора на прес-конференції в Києві. Торкнувшись своїх планів на майбутнє, він сказав, що займатиметься активною опозиційною діяльністю. «Я ініціюю створення громадянського руху народної самооборони»,— відзначив політик. «Я не очолюю жодний політичний проект, поки на ноги не стане громадянський рух народної самооборони. Цей проект має вийти за межі «помаранчево-блакитного» протистояння»,— наголосив екс-міністр.

Він також зазначив, що вважає БЮТ одним із союзників у цій справі, так само як і «Нашу Україну» й інші організації. «Я не маю наміру очолювати жодної партії, моє завдання — згуртувати громадян. Список руху відкритий, я хотів би там бачити відомих політиків, з деякими вже є домовленість»,— повідомив він.
За словами Юрія Луценка, з 20 січня почнуться поїздки активу нового політичного утворення регіонами. «За потреби ми плануємо навесні марш справедливості на Київ із вимогою відставки нинішнього уряду і при необхідності розпуску парламенту»,— сказав він: «Щодо Президента — ми розраховуємо підтримати його, ми бачимо його як народного Президента, який має реалізувати народні вимоги».
Пан Луценко вважає, що в Україні нині відбувається тотальне повернення до влади соратників Леоніда Кучми. На його думку, парламент облишив маскування перед виборцями і перетворився на торговельний майданчик, а антикризова коаліція є, по суті, узурпатором влади.
Водночас екс-міністр зазначив, що, незважаючи на повернення до влади старих кадрів, повернути назад народ не вдасться, «бо він не той, яким був». «Біда нинішнього Кабміну в тому, що він з усіх боків оточений Україною, яка змужніла після Помаранчевої революції»,— наголосив він.
також у паперовій версії читайте:
  • ТАРАСЮКА ЗАБЛОКУВАЛИ!
  • УБИВЦЬ ҐОНҐАДЗЕ НЕ ЗНАЙДУТЬ НІКОЛИ?
  • ГОЛОСУЙ, НЕ ГОЛОСУЙ...
  • ЕКСПЕРТ: ОПОЗИЦІЯ «ПОЗА ЗАКОНОМ»— СПРАВА НЕБЕЗПЕЧНА
  • «ХТО У ХАТІ ГОСПОДАР?!»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».