Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ПЛАТИТИМЕМО?
Шевченківський районний суд Києва призупинив виконання розпорядження київського міського голови Леоніда Черновецького про підвищення комунальних тарифів.

Про це повідомляє прес-служба «Нашої України» з посиланням на депутата Київради від фракції «Наша Україна» Олену Ледовських.
«Шевченківський суд виніс дві ухвали,— сказала пані Ледовських.— Перша — щодо призупинення всіх рішень, які були ухвалені так званою сесією Київради 12 числа, до розгляду по суті цього питання в суді».
Рішенням Шевченківського суду також призупинено виконання розпоряджень голови Київської міської ради про підвищення тарифів до розгляду судом справи по суті,— наголосила вона.
Тим часом учора перший заступник голови столичної міськдержадміністрації Анатолій Голубченко заявив, що Шевченківський районний суд скасував своє рішення про припинення чинності розпоряджень адміністрації.
Він сказав, що на ранок 15 грудня жодного рішення суду стосовно тарифів не існує, тому збільшені тарифи є чинними з 1 грудня 2006 року.
Вчора ж Верховна Рада ухвалила постанову про створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з приводу ситуації в столичній міськраді, зокрема інциденту 7 грудня з побиттям депутатів.
За це рішення проголосувало 405 народних обранців.
Мер Києва Леонід Черновецький порекомендував Президентові України спочатку говорити з ним, а потім публічно критикувати столичну владу. Про це міський голова сказав журналістам учора.
«Він добре висловився щодо моєї скромної персони»,— прокоментував Черновецький критику на свою адресу. За словами мера, найголовніше те, що він сам позитивно оцінює свою діяльність, а хто і що про це говорить — інше питання. «Я мало знайомлюсь з політичними заявами»,— уточнив Черновецький.

ХАЙ ЖИВЕ ВЕСНЯНА ЗИМА!
Теплу, хмарну погоду з проясненнями прогнозують на вікенд синоптики Українського гідрометцентру.

У суботу буде без істотних опадів, лише в неділю вночі у північних, західних і центральних областях, а вдень у південній частині місцями пройде невеликий дощ. Уночі та вранці у південно-східній частині країни й на Прикарпатті місцями стелитиметься туман.
Температура повітря становитиме вночі від 2° морозу до 3° тепла, на узбережжі морів до 7° тепла, в суботу на Закарпатті та Прикарпатті — від 4° морозу до 1° тепла; вдень повітря прогріється до 3–8° тепла, у південній частині до 6–11°.
У вихідні на Київщині переважатиме хмарна погода з проясненнями. Істотних опадів не передбачається, лише в ніч на неділю місцями пройдуть невеликі дощі. Температура повітря становитиме вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень термометр показуватиме 3–8° тепла.
також у паперовій версії читайте:
  • «СТУКАЙ» НА СУСІДА ТЕЛЕФОНОМ...
  • ЄС «АМНІСТУВАВ» НАШУ МЕТАЛУРГІЙНУ ПРОДУКЦІЮ
  • КАТЕРИНЧУК — НА «ЄВРОПЕЙСЬКІЙ ПЛАТФОРМІ»
  • ГАСЛУ «КУЧМУ — ГЕТЬ!» ВИПОВНИЛОСЬ ШІСТЬ РОКІВ
  • ДЕПУТАТИ НЕ ПОДОЛАЛИ ВЕТО НА БЮДЖЕТ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».