Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
КЛИЧКО — МАСКАЄВ. ЗУСТРІЧ НАБЛИЖАЄТЬСЯ
Після успішного захисту титулу чемпіона світу за версією WBC Олегом Маскаєвим у поєдинку проти Пітера Охелло команда Володимира Кличка розпочала переговори з російським суперважковиком, аби наступний бій боксери провели один проти одного. Про це журналістам повідомили представники обох боксерів. З боку Володимира Кличка — це прес-аташе Юрій Нестеренко, з боку Олега Маскаєва — менеджер Володимир Хрюнов.

Представник Маскаєва повідомив, що його клієнт не зацікавлений у проведенні поєдинку проти переможця пари Самюель Пітер — Джеймс Тоні. Переможець цього протистояння має стати обов’язковим претендентом на титул чемпіона світу за версією WBC. Маскаєв має твердий намір виходити на ринг саме проти Кличка-молодшого. Прес-аташе українського боксера Юрій Нестеренко заявив, що бій Кличко — Маскаєв неминучий. «Можливість того, що Володимир і Олег зійдуться в рингу, — 99 відсотків зі ста. В цьому зацікавлені обидві сторони, головне — переконати керівництво відповідно WBC і IBF у необхідності цього поєдинку. До того ж, ми даємо Маскаєву непоганий гонорар», — зазначив представник чемпіона світу за версією IBF. Як стало відомо, команда Володимира Кличка запропонувала за поєдинок проти українця гонорар, що становить три мільйони доларів. Ця інформація схожа на правду. Тим більше, що нині зацікавленість у правах на телетрансляцію можливого поєдинку Кличко — Маскаєв виявив провідний американський кабельний телеканал НБО. Однак за однієї умови — цей поєдинок відбудеться у Сполучених Штатах Америки.
Напевно, це на краще. Присутній на двобої Маскаєв — Охелло колишній чемпіон світу з боксу Костянтин Цзю розкритикував організаційну частину поєдинку. «З одного боку, мене тішить перемога Олега Маскаєва, адже відстоювати титул чемпіона світу в Росії — неабияке випробування. З іншого боку, я очікував побачити видовищну програму, яка б заводила публіку, додавала емоцій. Загальне враження від організації турніру негативне. Я не побачив шоу. Напевно, російським промоутерам потрібно ще багато вчитися», — зазначив Костянтин Цзю.
Однак повернімось до можливого поєдинку Кличко — Маскаєв. Деніс Раппопорт, промоутер Маскаєва, після перемоги свого підопічного над Пітером Охелло заявив, що існує велика ймовірність того, що цей двобій відбудеться у Москві. «Серце Олега належить Росії. Я знаю, що він хоче, аби цей бій був саме тут»,— сказав він. Раппопорт також повідомив, що на проведення поєдинку між Кличком і Маскаєвим претендують США, Німеччина та Росія. У свою чергу, промоутерська компанія братів Кличків виступила із заявою, в якій йдеться про те, що місце проведення об’єднавчого бою між цими боксерами не обговорювалося, а ймовірність його проведення в Москві є незначною.

Михайло ГЕРАСИМЕНКО
також у паперовій версії читайте:
  • «ДРУЖБА» + «СОКІЛ» = СИЛЬНА «МОЛОДІЖКА»
  • ПЕРША ПОРАЗКА
  • ДЕМ’ЯНЕНКО ЗАЛИШАЄТЬСЯ
  • «АЗОВМАШ»: ЗА СЕБЕ, «ВОВКІВ» І «ХІМІКІВ»
  • БЛОХІН — НАЙКРАЩИЙ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».