Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
АБИ ПОТРАПИТИ НА БАЛ, ВЧИЛИСЯ ТАНЦЮВАТИ
Напередодні чи не найголовнішої світської події України — Віденського балу в Національній опері, який відбудеться 1 грудня, у Будинку вчителя пройшов відкритий урок школи бальних танців для почесних гостей балу. Відомі політики, представники ділових і дипломатичних кіл, зірки шоу-бізнесу продемонстрували те, чого навчив їх протягом місяця заслужений діяч мистецтв України, керівник Київського театру бальних танців професор Олег Касьянов.

Передовсім учасникам треба було опанувати основні танцювальні па полонезу, адже Віденський бал починається саме з нього. Ще учасники відкритого уроку продемонстрували свою вправність у виконанні віденського вальсу, польки й фокстроту.
Відома українська актриса і телеведуча Ольга Сумська, котра прийшла на репетицію вболівати за доньку Антоніну, для якої це буде перший бал, не втрималася і приєдналася до танцюристів. Потім у розмові з журналістами акторка поділилася думками про танцювальну лихоманку, що охопила країну. За словами пані Сумської, й Віденський бал, і шоу «Танці з зірками» є альтернативою примітиву, який мало не став нормою нашого життя.
Нагадаємо, що торік із великим успіхом пройшов Віденський Оперний бал, у якому взяло участь близько двох тисяч гостей. За задумом організаторів Віденського балу в Національній опері України — компанії «Дипломат сервіс» і UniCredit Bank — цього разу ця світська подія має стати ще грандіознішою. Зірками цьогорічного дійства будуть російська балерина Анастасія Волочкова і найкращий тенор України Володимир Гришко.
Відмінністю балу цього року є також велика благодійна програма.

ЖИТТЯ ЗАБРАЛА «ДІДІВЩИНА»
«Я вибачаюсь перед батьками і рідними загиблого військовослужбовця за те, що ми не вберегли солдата. Коли я говорю «ми», я найперше маю на увазі себе особисто, структури Генерального штабу, які відповідають за комплектування і виховну роботу у військових частинах, командування Сухопутних військ, 169-го навчального центру, командування навчального зенітно-ракетного полку». Про це заявив начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Сергій Кириченко, виступаючи на брифінгу з приводу загибелі військовослужбовця строкової служби у Деснянському навчальному з'єднанні.

За попередніми даними розслідування, вночі солдата-новачка побили «діди», тобто старослужбовці. На світанку сусід по ліжку зауважив, що постраждалому погано. За 15 хвилин у підрозділі був фельдшер, юнака доправили до шпиталю, але лікарі вже нічим не змогли йому допомогти.
Органами прокуратури затримано два сержанти підрозділу, котрих звинувачують у скоєнні цього злочину. Обидва прослужили в армії півроку, вони «строковики».
— Це перший за останні два роки трагічний випадок, коли від рук казармених хуліганів, від нестатутних взаємин у Збройних силах України загинув солдат,— наголосив генерал-полковник Кириченко.— За наказом міністра оборони України я особисто прибув до 169-го навчального центру для того, щоб очолити розслідування обставин, причин трагедії й знайти відповідь на питання, що треба зробити, аби у майбутньому подібні випадки не траплялися,— додав він.
Солдат помер від розриву печінки після сильного побиття. Він тільки 26 листопада склав присягу. Міністр оборони Анатолій Гриценко взяв під особистий контроль розслідування злочину.
також у паперовій версії читайте:
  • РІЧНИЦЯ ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО «АРМАГЕДДОНУ»
  • ЕЛЕКТРОННИЙ ПАСПОРТ КИЯНИНА
  • ПОСТАНЕ ПЕРШИЙ У КРАЇНІ МУЗЕЙ УПА
  • ХЕРСОНЦЯМ НЕЗАКОННО ПІДВИЩИЛИ КВАРТПЛАТУ БІЛЬШ ЯК УДВІЧІ
  • ПОЛТАВА: НОВООБРАНИЙ МЕР ПОЗИВАЄТЬСЯ З ЖУРНАЛІСТАМИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».