Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА КУЛЬТУРА
КОШТОВНО, ЗАТЕ ПРЕКРАСНО
VI Міжнародна ювелірна виставка «ЮВЕЛІР КИЇВ МІЖНАРОДНА-2006», як завжди, подивувала численних відвідувачів різноманітністю продукції. Двічі на рік — восени й навесні — організатори цього масштабного заходу представляють усе найкраще з інтелектуального та матеріального надбання фахівців галузі. Таку можливість надає підтримка торгово-промислових палат Києва та України, а також Пробірної палати України.

У нинішній виставці, що відкрилася театралізованим ювелірним балом «Золота осінь», узяли участь і державні, і комерційні структури Італії, Росії та України. Це — заводи-виробники, великі й середні компанії, ексклюзивні бутіки, художні галереї, музеї, приватні колекціонери та відомі митці. Вони продемонстрували свої останні колекції — аксесуари та прикраси, антикваріат, ікони, дорогоцінне каміння, годинники, елементи декору, зброю, парфумерію, ужиткові предмети, а також унікальні авторські роботи художників-дизайнерів, зокрема, Василя Борисова, Вікторії Дроздовської, Тетяни Жеронкіної, Світлани Лазоряк, Алли Сокіл.
Не секрет, що переважна більшість відвідувачів приходять на ювелірну виставку не лише як споживачі нових товарів чи послуг, а і як шанувальники високого мистецтва, глядачі оригінального шоу. Тому організатори «Ювелір Київ Міжнародної» підготували для гостей велику культурно-розважальну програму. Ділова частина програми складалася з циклу семінарів-тренінгів, присвячених кредитуванню ювелірного бізнесу та мікрокредитуванню споживачів.
До святкової атмосфери балу «Золота осінь» чудово вписалися й персональні виставки сучасних вітчизняних митців. Тут розгорнулася експозиція популярного скульптора Олега Пінчука. Галерея «Неф» Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника представила живопис знаних художників Олексія Томіна, Володимира та Олексія Первухіних.
Кульмінацією VI міжнародної ювелірної виставки стало вручення нагород за підсумками професійного конкурсу «Феєрія розкошів». У номінації «Найкраща колекція сезону» перемогла компанія «Галактика» з колекцією «Снігова Королева», у номінації «Діамантове сяйво» — 1-й ювелірний фонд з каблучкою «Belti», «Гламурний інтер’єр» — компанія «Фіал» зі статуеткою «Коник». Гран-прі виборола компанія «Арт-Віваче» зі статуеткою «Арлекін». У конкурсі також були й презентаційні роботи, які оцінювали гості виставки.
Тож поставивши за мету об’єднання ділових і творчих інтересів представників ювелірного ринку, організатори виставки «Ювелір Київ Міжнародна», прагнуть дедалі розширювати межі економічної та культурної співпраці України з іншими державами. Експонуючи останні тенденції розвитку ювелірної майстерності, представники бізнесових кіл надають споживачеві можливість придбати якісні вироби — справді унікальні речі, що належать до духовної та матеріальної культури.

Юлія ОМЕЛЬЧУК
також у паперовій версії читайте:
  • ПОВПРЕДИ НАРОДНОГО ТАНЦЮ
  • ТЕРНИСТИЙ ДИРИГЕНТСЬКИЙ ШЛЯХ
  • ДОВГА ДОРОГА ДОДОМУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».