Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
ПОВЕРНЕННЯ НЕ БУДЕ
Упродовж останніх кількох днів активно обговорювалися чутки про повернення у професійний бокс Віталія Кличка, зумовлені повідомленнями німецьких мас-медіа. Напередодні брати Клички дали прес-конференцію, на якій прокоментували і ці чутки, і останній бій Володимира.

Так, Віталій зазначив, що наразі не має наміру повертатися у ринг: «У ЗМІ поширюють інформацію, нібито я збираюся повернутися в бокс, та ще й під керівництвом свого тренера Фріца Здунека. Хочу сказати, що я нічого не знаю про це. Наш колишній промоутер Клаус-Пітер Коль здивується, коли довідається про це. Мені не потрібно шукати помешкання біля клубу — протягом десяти років я маю таке. Інформація про контракт із телеканалом RTL на суму дванадцять мільйонів євро не відповідає дійсності. У мене немає такого контракту, та й сума нереальна. Проте я вдячний ЗМІ, які поширюють такі відомості. Напевно, їх зумовлено величезною цікавістю, яку мають прихильники боксу до моєї персони.
Нагадаю, що я одержав травму і припинив виступи. Зробив заяву про закінчення кар’єри, ця травма не дозволяє повернутися в спорт, навіть немає сенсу говорити про це. Але якщо таки вирішу повернутися, журналісти й вболівальники довідаються про це. Скажу відверто, сумую за боксом. Я віддав йому частину свого життя. Коли переглядаю боксерські двобої, іноді здається, що зміг би зробити краще, зумів би здолати суперника... Однак потрібно дивитися на речі реально. Немає сенсу повертатися в ринг, не показуючи результатів на світовому рівні. Не хочу бути грушею для ударів молодих спортсменів».
Натомість Володимир Кличко розповів присутнім про свій останній бій і майбутні поєдинки: «Я радий, що цей бій відбувся у Мецці боксу — «Медісон Сквер Гарден». Дякую вболівальникам, які тримали кулаки за мене. Приємно було бачити стільки українських прапорів у залі. Хочу сказати, що не був стомленим. Це була така стратегія, нехай вона не була такою ефектною. Тож не турбуйтеся про мою фізичну форму. Брок добре захищався, намагався виграти як міг, суперник він гідний. Якби впав одразу, сказали б, що слабкий боєць.
Загалом уболівальникам важко догодити. Нині тривають переговори з Доном Кінгом про поєдинки проти його бійців — Валуєва та Бріггса. Моє головне завдання — провести об’єднавчий бій, а з ким саме, мені байдуже. Нині зарано говорити про підсумки переговорів, має минути кілька тижнів. Єдиний не пов’язаний з Кінгом чемпіон — Маскаєв — передовсім мусить відстояти свій титул у Москві 10 грудня. Можливо, я буду на цьому двобої. Про пропозицію Холіфілда провести зі мною бій за двадцять мільйонів доларів чув, але сприймаю це як чутки. Поки ніхто не звертався до мене офіційно. У ІBF сказали, що позбавлять мене титулу за відмови зустрітися з Реєм Остіном, але нагадаю, що колись вони обіцяли мені поєдинок із чемпіоном Крісом Бірдом. Довелося в судовому порядку змушувати їх виконувати свої обіцянки. Якщо з’явиться шанс для об’єднання титулів, звичайно, піду на такий двобій. Однак якщо цього не станеться, відстоюватиму свій титул проти Остіна. Щодо заяв Остіна нокаутувати мене... Багато було таких обіцянок. Одного разу, коли я захищав титул WBO, претендент обіцяв поховати мене, хоча бій призначили на мій день народження. Це вельми «сподобалося» моєму братові... Не вдалося. Тож не варто реагувати на такі заяви».
також у паперовій версії читайте:
  • АНГЛІЙЦІ ЗДОЛАЛИ БАР’ЄРИ
  • ЗВИЧНА ПОСАДА БЕККЕНБАУЕРА
  • І ЗНОВУ БУБКА
  • ЛОЖКА ДЬОГТЮ В БОЧЦІ МЕДУ
  • ВЕСІЛЛЯ — НАЙВАЖЛИВІШЕ
  • СЕНСАЦІЯ ВІД ТОРПА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».