Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
МАРІЯ БУРМАКА ТАЄМНИЧО ЗНИКЛА?
Відома українська співачка 18 листопада разом зі своєю командою залишила межі України і відправилася в Єгипет. Заплановано три концерти і невеликий експрес-відпочинок. 20 листопада Бурмака разом із музикантами мала продовжити роботу над новим альбомом у студії звукозапису. Однак в Україну співачка не повернулася і дотепер. Прес-служба Бурмаки оприлюднила інформацію про її зникнення.

«Я зустрічав групу в аеропорту Бориспіль і був украй здивований відсутністю Марії. Музиканти виглядали розгубленими. За їхніми розповідями, за нею ранком заїхав автомобіль. Вона обіцяла бути до початку реєстрації в аеропорту, але на рейс не з'явилася і на телефонні дзвінки не відповідала. Що з нею і де вона, музиканти не знають. Зараз ми починаємо дії з її пошуку»,— розповідає директор групи Віталій Пастух. Про це повідомляє Інтернет-видання РАНОК-Україна.
Нині телефон Бурмаки вимкнений чи знаходиться поза зоною дії мережі. Якщо від співачки не надійде жодних звісток протягом найближчого часу, родичі й колеги мають намір оголосити її в розшук.

ДЛЯ КОГОСЬ БЕЗПЛАТНИЙ СУП — ЦЕ ЧИМАЛО
Столичний мер Леонід Черновецький доручив до кінця листопада підготувати пропозиції щодо створення у районах відділень денного перебування одиноких пенсіонерів та інвалідів із забезпеченням їх харчуванням.

Як повідомили в прес-службі Київської міської держадміністрації, це передбачено змінами й доповнення до плану першочергових заходів із посилення соціального захисту одиноких непрацездатних громадян.
Згідно з документом до кінця року також має бути опрацьовано питання про створення пансіонату для непрацездатних безпритульних. У 2007-му влада розгляне пропозиції стосовно відкриття пансіонатів для літніх людей, але підвищеної комфортності й на платній основі.
Крім того, планом передбачено постійне оновлення списків городян Києва, які через вік, інвалідність, інші складні життєві обставини потребують соціальної допомоги. Робиться це для визначення кількості соціальних працівників, бо передбачається, що один такий працівник має обслуговувати не більш як десять підопічних.
У документі йдеться про вивчення можливості встановлення безоплатної послуги кабельного телебачення зазначеній категорії киян. Планується, що за телебачення 50% плати вноситимуть з міського бюджету, а 50% — за рахунок підприємства кабельної телемережі.
також у паперовій версії читайте:
  • «КОМУНАЛЬНА САМООБОРОНА» — ЦЕ СЛОВОСПОЛУЧЕННЯ НЕ ДИВУЄ
  • ЗАКРИТТЯ ШАХТ ПРИМНОЖИТЬ БЕЗРОБІТТЯ
  • ДОНБАС: НАЙВИЩА СМЕРТНІСТЬ, ШКІДЛИВЕ ПОВІТРЯ
  • ГАЗ ПО-ОДЕСЬКОМУ: ДЕШЕВО Й НЕЗАКОННО

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».