Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
РОМАН БЕЗСМЕРТНИЙ ПЕРЕКОНАНИЙ У ДОВГОЖИТЕЛЬСТВІ «НАШОЇ УКРАЇНИ»
«Жодних проблем із довгожительством «Нашої України» як політичної сили немає», — переконаний лідер фракції «НУ». Про це він заявив в ефірі радіо «Ера».

«Кожна політична сила переживає падіння і піднесення. Інша справа — наскільки ця партія здатна через свою програму і позицію одержати підтримку в суспільстві. Все залежить від того, якою буде праця. Для мене гола аналітика нічого не означає. Бо якщо я і мої колеги працюватимемо, ми зможемо набрати 20 і 30%, можемо стати переможцями на виборах, а якщо споглядатимемо і прислухатимемось до переконань «придворних» чи «не придворних» аналітиків, тоді результат буде плачевним», — сказав політик.
Він повідомив, що зараз у партії триває активна робота, обговорення на рівні місцевих організацій питання обрання керівних органів. «Після обрання президії та голови ради «Нашої України» планується проведення форумів єднання, паралельно вестиметься робота зі створення Конфедерації «Європейська Україна», — розповів лідер фракції «Наша Україна». Планується також робота над угодою про створення політичного блоку «Наша Україна» і угоди щодо координації діяльності опозиційних сил.
На запитання журналістів про те, коли буде обрано голову ради і президію, Роман Безсмертний відповів, що наступне засідання ради мають намір провести 7 грудня, ймовірно, цього дня оберуть керівні органи «Нашої України».
Рада партії «Нашої України», що відбувалася 16 листопада, як відомо, оголосила перерву в своїй роботі, щоб на рівні регіональних організацій обговорити і визначити кандидатури на посаду голови ради, а також принципи формування президії. Як повідомили в прес-службі «Нашої України», принципи формування президії, що обговорювалися на засіданні ради,— це територіальний і професійний. Перший, який на засіданні ради обстоював народний депутат Микола Мартиненко,— передбачає формування президії з представників регіональних осередків «Нашої України». Інший принцип, що його озвучив народний депутат Борис Безпалий,— професійний. Він передбачає обирати до президії партії керівників різних напрямів — соціально-економічного, правового, гуманітарного тощо. Члени ради вирішили обговорити ці пропозиції на рівні місцевих осередків, лише тоді схвалити остаточне рішення. Регіональні організації «Нашої України» мають також обговорити кандидатури на посаду голови ради, визначитися і внести свої пропозиції. На період до наступного засідання координацію роботи ради покладено на Юрія Єханурова і Романа Безсмертного. Рада партії також обрала виконувача обов'язків голови політвиконкому. Ним став перший заступник голови політвиконкому «Нашої України» Олександр Ропотенко.
також у паперовій версії читайте:
  • ІДУТЬ ЛІТА, КОРУПЦІЯ МІЦНІЄ...
  • ЩЕ НЕ ВМЕРЛА УКРАЇНА!..
  • ЮРІЙ КОСТЕНКО: ПОТРІБНА ІДЕОЛОГІЯ, А НЕ ПРОЕКТИ
  • РАЇСА БОГАТИРЬОВА: ЗАРАЗ Є ШАНС УСЕ ЗМІНИТИ
  • У СІМФЕРОПОЛІ ПОМІТИНГУВАЛИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».