Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
СЕЛО БЛИЗНЮКІВ

Це трапляється тому, що в цьому в'єтнамському селі живе понад п'ятдесят пар близнюків. Час від часу схожі один на одного, як дві краплі води, двійнята і трійнята з'являлися у місцевих подружніх пар. Пік народжуваності близнюків у Хингхієпі припав на 1990–1998 роки. Нині у селі не залишилося жодного будинку, в якому б не жили брати або сестри-близнюки.
За словами жителів Хингхієпа, народити близнюків у них просто, достатньо вмитися водою з колодязя, який знаходиться у дворі шанованого в селищі 77-річного Бай Тхионга. Принаймні, батьки нинішніх дітей-близнюків робили саме так.
Бай Тхионг про свій колодязь розповідає небагато: викопав його 1975 року, спробував воду на смак, а вона виявилася настільки кришталево чистою і смачною, що став він пригощати нею сусідів. Далі відомо, що в селі почали народжуватися близнюки, а коли це сталося кілька разів поспіль, то новина про чудодійну воду з колодязя Бай Тхионга облетіла усю округу. За водою потяглися люди з довколишніх сіл і навіть з інших районів. Але що цікаво: чим далі від'їжджаєш від Хингхієпа, тим менше зустрічаєш близнюків. Це частково підтверджує припущення дослідників незвичайного феномену, що справа тут не тільки у воді з колодязя, а в мікрокліматі місцевості, що сприяє появі на світ близнюків.


ХОМ'ЯК ПОДОРОЖУЄ
Домашній хом'як Ф'юдж подорожував із графства Девон (Велика Британія) у Шотландію в сумці для гольфа і відтепер мешкатиме на півночі від англо-шотландського кордону, повідомляє Укрінформ із посиланням на Бі-бі-сі.
Історія Ф'юджа почалася у вересні, коли він зник. Його господар 42-річний Кінгслі Мойл обшукав увесь будинок, але так і не знайшов свого вихованця. Однак коли він невдовзі разом із трьома друзями полетів на турнір із гольфа в Шотландію, то виявив Ф'юджа у своїй сумці для гольфа. Разом з господарем хом'як здійснив захопливу подорож — вони відвідали Единбург, Гленеаглс і чемпіонат із гольфа в Тернбері.
Потім Мойл помістив хом'яка в коробку з їжею та водою, аби той не загубився. Та якось англієць на деякий час залишив тваринку в авто, яке взяв напрокат, а коли повернувся, то побачив, що Ф'юдж прогриз стінку коробки й знову дременув. Того ж дня Мойлу треба було їхати на батьківщину, тож він повернув машину в прокат і рушив. Невдовзі він дізнався, що Ф'юджа знайшла жінка, яка взяла машину після нього. Мойл не зміг повернутися, щоб забрати домашню тварину, і жінка, котра знайшла хом'яка, погодилася залишити його в себе.
За словами англійця, хом'як адаптувався до життя в Шотландії.

також у паперовій версії читайте:
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • МАНДРИ
  • РЕКОРДИ
  • ФАКТ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».