Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
КИТАЙЦІ — ЧЕМПІОНИ ЗІ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ

Ось уже четвертий рік поспіль Китай тримає свої лідерські позиції з виробництва та збуту пива. Торік пінного напою тут зварили 30 млн тонн. У середньому кожен житель піднебесної випиває за рік 24,2 літра пива.


КІРКОРОВ ЗАРОБИВ НАЙБІЛЬШЕ
Восени зірки шоу-бізнесу завершують свій літній гастрольний «тур» по курортних містах, і у вересні вже можна підбити підсумки їхніх заробітків. За всіма показниками цього року лідером є Філіп Кіркоров. За літо співак дав п'ятдесят концертів, причому гонорар артиста за один виступ становив близько 50 тис. доларів. Після простих підрахунків виходить, що в сумі Кіркоров заробив 2 500 000 доларів, повідомляє Укрінформ з посиланням на Yтро. ru.
Крістіна Орбакайте у цьому рейтингу посіла друге місце. За словами організаторів гастролей, у співачки багато шанувальників у кожному місті, і це, безперечно, забезпечує аншлаги. За один виступ Орбакайте зазвичай бере близько 20 тисяч доларів. У літній період Крістіна дала тридцять концертів і заробила майже 600 тисяч доларів.
Таким чином, Крістіна Орбакайте обійшла фаворита своєї матері — Максима Галкіна, який заробив удвічі менше — близько 300 тисяч доларів.
До числа найуспішніших літніх гастролерів належить також Борис Мойсеєв, який дав 40 концертів. Кожний свій виступ артист оцінює в 10 тисяч доларів і міг би заробити навіть більше за Галкіна. Однак половина концертів Мойсеєва — доброчинні, усі зароблені кошти спрямовуються на допомогу дитячим будинкам та ВІЛ-інфікованим.
А ось сексапільним красуням з «ВІА Гри» за літо вдалося заробити лише 250 тисяч доларів за десять концертів. Цьогоріч успішнішою за них була група «Блискучі», яка отримала близько 400 тисяч доларів за двадцять виступів.

ЧЕЛОБАНОВ ПОВЕРТАЄТЬСЯ
Екс-фаворит Алли Пугачової Сергій Челобанов вирішив повернутися на велику сцену, і цього разу Алла Борисівна знову вирішила йому посприяти.
Нагадаємо, що Пугачова попросила Челобанова допомогти їй з аранжуванням пісні «Дякую, любове!», а потім запросила на «Пісню року». Нині музикант став частим гостем Алли Борисівни в її квартирі у Філіповському провулку, а також записав пісню «Ти згадай...», у якій зізнається в коханні до примадонни.
Нещодавно Сергій зняв кліп на цю пісню. Для зйомок Челобанов знайшов точну копію фіолетового костюма, який йому багато років тому подарувала Пугачова.
«За сюжетом кліпу Сергій виконує одразу п'ять ролей. Історія така: п'ятеро бандитів грають у карти на красиву дівчину. У фіналі найскромніший з них отримує козирну карту, на якій зображена Алла Пугачова, і знімає банк!»— розповіла «КП» директор Сергія Челобанова, повідомляє km.ru.

«RED HOT CHILI PEPPERS» ХОЧУТЬ УСІ НАГОРОДИ
Американський рок-гурт «Red Hot Chili Peppers» номіновано на нагороди європейського каналу MTV у чотирьох категоріях. Вони претендують на премії «Найкращий альбом» («Stadium Arcadium»), «Найкращий гурт», «Найкращий рок-гурт» і «Найкраща пісня» («Dani California»).
По три номінації отримали Крістіна Агілера, Мадонна, Шакіра, Неллі Фуртадо, Кені Вест і гурт «Muse».
Імена переможців стануть відомі другого листопада 2006 року під час офіційної церемонії нагородження, яка відбудеться в Копенгагені, повідомляє ВВС News.
Веcти церемонію «MTV Europe Music Awards» буде Джастін Тімберлейк, якого також двічі номіновано в категоріях «Найкращий співак» і «Найкращий поп-виконавець», повідомляє lenta.ru.

БУДИНОК РАНЕВСЬКОЇ ВИСТАВЛЕНО НА ПРОДАЖ
У Таганрозі продається будинок, у якому 1896 року народилася актриса театру й кіно Фаїна Раневська. Старий двоповерховий особняк на вулиці Фрунзе руйнується, і нинішні його мешканці марно намагаються домогтися капітального ремонту будівлі, повідомила lenta.ru з посиланням на «Российскую газету».
Будинок, на якому з 1986 року висить пам'ятна табличка на згадку про актрису, внесено до реєстру об'єктів культурної спадщини, йому присвоєно статус пам'ятки культури. Зусиллями ентузіастів і мешканців в особняку відкрито невеликий музей актриси, але офіційного статусу він не має, тому обласний відділ культури не опікується ним. Міська влада поки що не готова визначити новий статус будинку.
Фаїна Георгіївна Раневська (уроджена Фаїна Гіршівна Фельдман, 1896–1984) залишила рідне місто, коли їй було дев'ятнадцять років, поїхала вчитися театрального мистецтва до Москви і більше сюди не поверталася. Частину свого архіву й особистих речей вона заповіла місцевому краєзнавчому музею.

також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • ЖАХ!
  • ФАКТ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».