Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
РОСІЯНИ ЗНІМУТЬ НАЙДОРОЖЧИЙ ФІЛЬМ

Говорять, що виробничий бюджет «Вовкодава» дорівнює 10 млн доларів, проте, як розповіли «Відомостям» двоє учасників кіноринку, на виробництво картини було витрачено 13 млн доларів. Експерти вважають, що такі значні вкладення в картину можуть не окупитися або процес розтягнеться на роки.
«Мабуть, єдину стрічку, яку можна зіставити за розміром бюджету з «Вовкодавом», — це «Сибірський цирульник», який коштував близько 40 млн. доларів», — говорить директор ТПО «Кіностудія ім. Горького» Станіслав Єршов. Прокатом картини займатиметься компанія «Централ Партнершип», права на прем'єрний показ «Вовкодава» продано телекомпанії НТВ.
Фільм «Вовкодав» зняв режисер Микола Лебедєв за однойменним бестселером Марії Семенової. Компанія «Централ Партнершип» придбала у видавництва «Азбука» права на екранізацію чотирьох книг письменниці про Вовкодава. У ролях знялися Олександр Бухаров (Вовкодав), Оксана Акиньшина (Кнесинка Елень), Євгенія Свиридова (Ніїліт), Андрій Руденський (Тілорн), Ігор Петренко (Лучезар), Артем Семакін (Єврих).
Три бестселери із серії «Вовкодав» розійшлися накладом більш як мільйон примірників. Письменниця відома тим, що перша у російській літературі звернулася до жанру «фентезі», створивши свої твори на матеріалі російського фольклору.
Вихід картини у прокат заплановано на 1 січня 2007 року, повідомляє news.rin.ru.


КУЛЬТОВИЙ ЗОМБІ-ТРИЛЕР МАТИМЕ ПРОДОВЖЕННЯ
Близький до запуску у виробництво сіквел зомбі-трилера «28 днів опісля». Фільм, який став новим еталоном жанру, тепер матиме продовження, повідомляє mirf.ru.
Дія другої стрічки, що має робочу назву «28 тижнів опісля», розгортається за шість місяців після подій, описаних у оригіналі.
За сюжетом, спецслужби працюють над відновленням порядку і нормального життя громадян, як раптом вірус знову виривається назовні й спричиняє повторну епідемію.
Денні Бойл, що зняв оригінал, а також «На голці» і «Пляж», поступився режисерським кріслом Хуану Карлосу Фреснадільо, обмежившись продюсируванням стрічки.
Одну з головних ролей у фільмі виконає Джеремі Реннер («Північна країна») — він зіграє сержанта Дойла.
Світова прем'єра картини запланована на 11 травня 2007 року.

СТОУН — НАЙКРАЩИЙ РЕЖИСЕР
Відомий режисер Олівер Стоун, що є володарем трьох «Оскарів», у черговий раз отримав нагороду Голлівудського кінофестивалю як найкращий режисер 2006 року. На фестивалі, що пройде в жовтні, буде представлено ретроспективу найкращих фільмів Стоуна, серед яких — «Сальвадор», «Народжений 4 липня», «Взвод» і його остання робота — «Всесвітній торговий центр».
Окрім цього, режисер дасть кілька прес-конференцій для ЗМІ та шанувальників його таланту. Церемонія нагородження відбудеться 23 жовтня в готелі «Хілтон» у Беверлі-Хілз, повідомляє mignews.com.ua.

ПОТТЕР СТАНЕ СИНОМ КІПЛІНГА
Британський актор Денієл Редкліф, знаний глядачами за роллю Гаррі Поттера, зіграє в телевізійній драмі «My Boy Jack», у якій вживатиметься в образ сина Редьярда Кіплінга, повідомляє Reuters.
Сюжет картини будується навколо реальної історії родини Кіплінгів. У роки Другої світової війни знаменитий письменник використовував свої політичні зв'язки, щоб допомогти синові здійснити його мрію — вступити у лави ірландської гвардії, після того як численні прохання самого Джека Кіплінга були відхилені.
Під час одного з боїв Джек Кіплінг пропав безвісти, а батьки витратили роки на з'ясування його долі, проте безрезультатно.
Роль Редьярда Кіплінга зіграє Девід Хейг, автор п'єси, за мотивами якої буде знятий фільм. Робота над проектом почнеться наступного року. Стрічка демонструватиметься на телеканалі ITV.

також у паперовій версії читайте:
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • НОУ-ХАУ
  • РЕКОРДИ
  • ДИВА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».