Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА КРИМІНАЛ
ЯК ПОЛОНЯНКА ВТЕКЛА ВІД РОЗБІЙНИКІВ
Зав’язка цієї історії стара як світ. Хлопець залицявся до дівчини, водив її в ресторани, купував дорогі подарунки. Та коли, на його думку, вона б уже мала відповісти взаємністю, несподівано з’явився інший, багатший кавалер, а до того ще й гарячий кавказець, якому вона й віддала перевагу.

Наш невдаха-залицяльник, звичайно, не міг примиритися з тим, що стільки грошей і часу витрачено марно, але, розуміючи, що ні того, ні іншого вже не повернеш, він вирішив усунути суперника старим народним способом — набити йому пику так, щоб він і дорогу забув до його дівчини. Та не судилося: не розрахувавши свої сили, хлопець дістав стусанів сам, а кавказець ще й пообіцяв наступного разу пустити в хід ножа, коли йому ще раз стануть на заваді.
Нещасливий Ромео, тобто 25-літній Андрій, так само як і його обраниця, 20-літня Світлана, жив у Києві на Борщагівці. Вони обоє там народилися, виросли і мали багато друзів, тож Андрій не став переживати своє горе на самоті і під час першої-ліпшої гулянки з друзями поскаржився на те, як чужоземні зайди ображають киян на їхній землі. Уся компанія була добряче підігріта алкоголем і готова до будь-яких подвигів, тож усі присутні (а їх було п’ятеро) виявили бажання негайно покарати негідника. Усе сталося в п’ятницю увечері, батьки Світлани поїхали на дачу, а вона сама, за припущенням хлопця, мала приймати в себе кавказця. Тож месникам не треба було сушити собі голову тим, де й коли має відбутися каральна операція.
Хоча до її оселі було зовсім недалеко, хлопці вирушили до неї на автомобілі — час був пізній, тож вони не боялися, що їм по дорозі можуть зустрітися інспектори ДАІ. Та й за новими законами вони не мають права забрати в нетверезого водія машину, вилучити права чи зняти номер.
Непрохані гості вдерлися до квартири, подзвонивши в двері, а Світлана злегковажила і навіть не запитала, хто там. Її батьків, дійсно, не було вдома, проте кавказця там теж не виявилося. Нападники шукали його під диванами та в шафах, хоча дівчина й запевняла, що з ним розсварилася і перестала зустрічатися.
Приятелям не сподобалося, що справа, на яку вони були так рішуче налаштовані, закінчиться безславно. Найбільше лютував Андрій, котрий вимагав у Світлани компенсації за матеріальні та моральні збитки. А коли дівчина поклялася, що грошей в неї є не більш як сто гривень, той вирішив забрати з її квартири всі речі, котрі йому сподобаються. Його ж приятелі вирішили забрати й Світлану, щоб « пустити її по колу» — нехай, мовляв, знає, як плутатися з чужинцями.
Тож оскільки сили були нерівні, беззахисній дівчині не лишалося іншого, як сісти разом з напасниками до машини і їхати з ними туди, де на неї чекали знущання. Автомобіль під зав’язку завантажили викраденими з квартири речами: шкіряним та хутряними одягом, а також деякою побутовою технікою.
Проте дівчина виявила кмітливість. Дорогою вона весело щебетала, нібито їй до вподоби бурхлива розвага, а коли хлопці в помешканні почали розливати горілку по чарках, полонянка попросила дозволу піти до ванної. Зловмисники дозволили, але перед тим звеліли їй роздягнутися й забрали весь одяг.
У ванній Світлана пустила воду, аби думали, ніби вона справді миється, а сама почала заглядати в шпаринку, чи ніхто не чатує за дверима. Коли ж виявилося, що шлях до виходу з квартири вільний, дівчина прожогом кинулася тікати, обгорнувшись рушником. Хлопці навіть не одразу й зметикували, що «пташка» випурхнула від них.
Діставшись додому, дівчина негайно викликала міліцію, і всі зловмисники були затримані на тій самій квартирі, яку вони перетворили на кубло. Хлопці засмутилися через те, що їх пошили в дурні, а тому повпивалися, тож їхнє затримання мало нагадувало бойову операцію.
За вироком Святошинського районного суду Києва Андрій та його приятелі були засуджені за розбій — хто до семи, а хто й до восьми років позбавлення волі.
також у паперовій версії читайте:
  • ПАШТЕТ НА КОЛЕСАХ
  • НОТАТКИ З РАЮ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».