Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
СТОЛИЧНІ ЦІНИ НА ПАРКУВАННЯ
Головне управління цінової політики Київської міської держадміністрації запровадило диференційовані тарифи на паркування автомобілів у столиці залежно від зони.

Паркування в першій зоні, до якої входить центральна частина столиці,— найдорожче. До зони також входять Європейська площа, вулиці Трьохсвятительська, Михайлівська, Велика Житомирська, Володимирська, Льва Толстого, площа Льва Толстого, Велика Васильківська, Саксаганського, Еспланадна, Басейна, Шовковична та Грушевського. За годину паркування у ній водій легкового автомобіля має платити 10 гривень, водій вантажівки або автобуса — 20, водій великовантажного автомобіля з причепом — 30 гривень.
За добу паркування на нічному або цілодобовому паркувальному майданчику в цій зоні водії різного транспорту мусять віддати відповідно 15, 30 і 45 гривень.
До другої зони входять вулиці Набережно-Хрещатицька, Ярославська, провулок Ярославський, Нижній Вал, Глибочицька, Артема, Мечнікова, Теліги, Довженка, Індустріальна, Чоколівський бульвар, Червонозоряний проспект, Московська площа, бульвар Дружби народів, Набережне шосе. Вартість години паркування в цій зоні становить 6, 12 і 18 гривень, доби — 10, 20 і 30.
До третьої зони входять усі вулиці, проспекти і площі, розташовані між другою зоною та межами Києва. Година паркування тут коштує 3, 6 і 10, а доба — 5, 6 або 10 гривень.
Паркування транспорту на термін до п'яти хвилин є безкоштовним, на термін від 5 до 30 хвилин — застосовується половинний тариф, що діє також для пільгових категорій населення.

ЩОБ НЕ СКУПАТИСЯ ВОСТАННЄ...
Начальник розташованого на Південному березі Криму маяка «Сарич», який дотепер використовується гідрографічною службою Чорноморського флоту Росії, Юрій Лещенко у відкритому зверненні до Президента РФ Володимира Путіна закликав на його зустрічі з Президентом України Віктором Ющенком «покласти край окупації українських маяків і фактично безкоштовній і безвідповідальній експлуатації власності України».

Доводиться знову повертатися до теми необережної поведінки на воді. Майже удвічі почастішали цьогорічного курортного сезону нещасні випадки на чорноморських пляжах та інших водоймищах Одещини. Про це повідомили в Головному управлінні з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації.
Майже кожний літній день не обходиться без таких драм і трагедій. Гинуть дорослі й діти. Від початку року у воді загинуло близько семи десятків осіб, із них майже півтора десятка — неповнолітні. Лише за минулий тиждень втопилося восьмеро.
Кінець липня на Одещині позначився тридцятиградусною спекою. Люди, рятуючись від сонця, потягнулись до водоймищ. Більшість нещасних випадків на воді трапляється через нехтування елементарних правил безпечної поведінки. Медики стурбовані кількістю загибелі й травмування людей на водних об'єктах області, а тому ще раз застерігають не купатись у незнайомих і необладнаних для цього місцях, не дозволяти купатись дітям без нагляду дорослих, не запливати далеко від берега і не підпливати близько до плавзасобів.
також у паперовій версії читайте:
  • ЯК НАВЧИТИСЯ НЕЙТРАЛІЗУВАТИ НЕЗАКОННІ ЗБРОЙНІ ФОРМУВАННЯ
  • ГАЗУ НАМ ВИСТАЧИТЬ?
  • ТРУСКАВЕЦЬ: «ЕЛЕКТРОННА» ВОДА
  • ЗАКАЗНИК «БОГДАНІВСЬКИЙ» СПРОБУЮТЬ ВРЯТУВАТИ
  • СОЛОНЕ МОЛОКО — ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».