Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
СТИХІЙНА ТОРГІВЛЯ — РИЗИК ДЛЯ ЗДОРОВ’Я КИЯН
Столичний голова Леонід Черновецький розпорядився відкрити в місцях несанкціонованої торгівлі невеликі продуктові ринки. Таке рішення зумовлене результатами громадських слухань із цієї проблеми. Мер також зобов’язав міліцію уважніше перевіряти всі дозволи на торгівлю продуктами харчування, оскільки, за його відомостями, «подібний папірець можна купити скрізь».

За інформацією заступника головного санітарного лікаря Києва Сергія Пастушенка, під час перевірки з’ясувалося, що 85 відсотків осіб, які потрапили до лікарні, «підхопили кишкову паличку, купуючи продукти «із землі». Особливо небезпечні є м’ясна й молочна продукція, а також вироби «домашньої кулінарії». Пастушенко також радить обережно купувати гриби та ягоди, оскільки в цих дарах природи, що взято на аналіз у торговців на стихійних ринках, рівень радіації перевищує гранично допустимі норми.
За інформацією Головного управління побутового обслуговування й ринків, у місті функціонує понад 100 несанкціонованих ринків.

«УКРЗАЛІЗНИЦЯ» І АНТИМОНОПОЛЬНИЙ КОМІТЕТ: ПРОТИСТОЯННЯ ТРИВАЄ
Позиція Антимонопольного комітету як колегіального органу завжди була і є думкою усіх його членів. Про це йдеться у заяві голови Антимонопольного комітету України Олексія Костусєва у зв'язку із повідомленням про судовий позов «Укрзалізниці» через питання обов'язкового харчування у потягах.

Пан Костусєв також нагадує, що немає значення, яким чином запроваджуються примусові обіди — будь-які подібні дії розцінюються як зловживання монопольним становищем. «Наголошую, доступність квитків для подорожуючих у жодному разі не має залежати від годування. Навпаки, харчування може бути винятково добровільним»,— акцентує він. Голова Антимонопольного комітету також пропонує відвідувачам веб-сайту комітету www.amc.gov.ua зробити власний вибір у інтерактивному опитуванні.
Нагадаємо: Антимонопольний комітет України офіційно рекомендував Південно-Західній залізниці припинити надання обов'язкового харчування у потязі № 2/1 «Київ—Москва—Київ».
також у паперовій версії читайте:
  • МІНЕКОНОМІКИ БОЇТЬСЯ ПРОГНОЗУВАТИ ЗРОСТАННЯ ВВП?
  • ЗВ'ЯЗОК ТА ТЕЛЕРАДІОМОВЛЕННЯ РЕОРГАНІЗУЮТЬ
  • «ЛЬОДЯНИЙ АЛЧЕВСЬК» МОЖЕ ПОВТОРИТИСЯ... НА ОДЕЩИНІ
  • ПРО КІРПУ ВИПУСТИЛИ КНИГУ
  • У СУБОТУ НЕ ДОЩИТИМЕ, А В НЕДІЛЮ ОПАДИ НАС ПОРАДУЮТЬ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».