Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ЧИ ВМІЄМО РОЗПОРЯДЖАТИСЯ КРЕДИТАМИ?
За весь період співпраці з міжнародними фінансовими організаціями Україна отримала кредитних ресурсів на загальну суму понад 11 мільярдів доларів США.

Про це повідомлено в документі під назвою «Стратегія співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями на 2006–2008 роки», затвердженому Кабінетом Міністрів.
Від Міжнародного валютного фонду було отримано 4,41 мільярда, Міжнародного банку реконструкції і розвитку — 4,3, Міжнародної фінансової корпорації — 470 мільйонів, від Чорноморського банку торгівлі й розвитку — 97,5 мільйона доларів США, а від ЄБРР — близько 2,27 мільярда євро.
У Стратегії, зокрема, зазначається, що через недоліки організаційного та інституціонального характеру не вдалося повною мірою використати можливості, які дає співпраця з МФО. Передусім це стосується реалізації інвестиційних проектів Світового банку — за роки співробітництва використано менше, ніж 0,43 мільярда доларів, що становить 28,1% запропонованих на інвестиційні цілі ресурсів.
У документі наголошується, що потребують вирішення проблеми, пов’язані з пасивною позицією української сторони під час ініціювання проектів, тривалістю й складністю процедури їх підготовки і реалізації, зниженням ефективності використання позик, що надаються МФО, відсутністю досвідчених фахівців з питань управління проектами, зокрема з проведення тендерів і здійснення закупівель відповідно до установлених міжнародними організаціями процедур.

ДВАНАДЦЯТЕРО ЛЮДЕЙ ЛЕДЬ НЕ ЗГОРІЛИ
Банальна, на перший погляд, пожежа, причиною якої стала необережність під час куріння в ліжку, ледь не закінчилася загибеллю восьми сімей, що мешкають в одноповерховому бараці в Керчі.

У винуватця лиха після чималої дози спиртного випала цигарка, загорілася постіль. Вогонь охопив усю квартиру, а враховуючи вік будинку, якому приблизно сто років, майже увесь дах площею близько 500 квадратних метрів спалахнув. Мешканці восьми квартир, ні про що не здогадуючись, спокійно спали і стали вибігати лише після того, як тріск шиферу нагадав артилерійську канонаду.
На місце надзвичайної події виїхало два відділення пожежно-рятувальної служби, котрі змушені були викликати додаткові сили.
На пожежі виявлено тіло жінки 1942 року народження (матері горе-палія), їй рятувальники нічим допомогти не змогли.
також у паперовій версії читайте:
  • ВІДБУЛАСЯ ПЕРША ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ НОВОГО ПОСЛА США
  • ГЕННАДІЙ МОСКАЛЬ «ЗАЗІХНУВ НА ВОЛЬНОСТІ» АРК
  • ЗАПОРІЖЖЯ: «ЧОРНІ ВДОВИ» ЧАТУЮТЬ НА ГОРОДАХ
  • ІВАНО-ФРАНКІВСЬК: «ФІРМАН — НАШ ҐАЗДА!»
  • ЧИ ЗБЕРЕЖЕМО ПІВДЕННОБУЗЬКІ ПОРОГИ?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».