Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
СТРАШИЛКИ НА СИГАРЕТНИХ ПАЧКАХ

Документ схвалено урядом, повідомляє Укрінформ із посиланням на інформагентство ЕЛЬТА.
Які саме будуть ці зображення в латвійському МОЗ, ще не вирішили. На Заході в таких випадках використовують фотографії людських органів, уражених хворобами, що виникли внаслідок куріння. У Латвії цю ідею планують розвивати й розміщувати на пачках цигарок і люлькового тютюну малюнки-«страшилки» у супроводі відповідних коментарів.
Крім того, підготовлений законопроект передбачає обмеження місць, де дозволятиметься курити. До «чорного» списку для любителів тютюну потраплять навчальні й медичні установи, громадські будівлі, парки, сквери, пляжі, гральні заклади, підприємства харчопрому. Не дозволятиметься курити також на робочих місцях, у під'їздах житлових будинків та інших місцях загального користування.


ПРАЦЬОВИТА ЖІНКА ДОВГО ЛИШАЄТЬСЯ МОЛОДОЮ
Представниці прекрасної половини людства можуть досягти оптимального стану, в якому здоров'я з роками зміцнюватиметься. Секрет надто простий: треба вийти заміж, народити дитину і постійно працювати. У цьому пересвідчилися дослідники, котрі стверджують, що витривалість, яка зрештою зміцнює здоров'я жінок, виробляється в боротьбі відразу з кількома проблемами. Жінки, що активно займаються своєю кар'єрою, але не мають сім'ї, частіше страждають від нервових захворювань. Матері-одиночки схильні до цілого «букета» хвороб порівняно із заміжніми жінками, котрі мають дітей.
Ці дані масштабного дослідження спростовують існуючий стереотип, згідно з яким, чим більше жінка має різних проблем, тим більше вона втомлюється, швидше старіє й частіше хворіє.
Інформацію про життя жінок учені перевіряли за кожне десятиріччя, починаючи з 26-річного віку. Основним чинником, що вивчається, крім перенесених захворювань, було співвідношення між зростом і вагою. На першому місці з титулом «найздоровіші» виявилися заміжні працюючі жінки з дітьми. Домогосподарки за своїми показниками здоров'я опинилися ледь не на рівні з матерями-одиночками і бездітними жінками. Крім того, з'ясувалося, що до півстолітнього ювілею у жінок, які не «обтяжують» себе роботою, на 15% підвищується ризик ожиріння.
Тому важливо не тільки правильно харчуватися і побільше рухатися, а й виконувати певну життєву місію.

також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?...
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ФАКТ
  • РЕКОРДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».