Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
КРИМ ДИВУЄ ГЕННАДІЯ МОСКАЛЯ
Постійний представник Президента України в АР Крим Геннадій Москаль подав позов у суд «з метою захисту честі, гідності й ділової репутації його як посадової особи, яка була безпідставно принижена депутатами кримського парламенту». Вони, як відомо, звернулися до глави держави з вимогою про відставку представника Президента.

Про це високопосадовець заявив на прес-конференції в Сімферополі, коментуючи рішення Верховної Ради Криму від 6 червня про «ніби недостовірну інформацію, яка надається главі держави з боку представника Президента України в Криму».
«Згідно з Конституцією і законами України депутати Верховної Ради АРК не мають ніякого відношення до оцінки роботи представництва взагалі й Постійного Представника Президента України зокрема. Оцінку його діяльності може давати винятково Президент і голова Секретаріату Президента»,— наголосив Геннадій Москаль.
Він також заявив, що здивований подвійними стандартами стосовно політичних сил, які беруть участь в суспільно-політичних акціях у Феодосії.
«Чому, коли пікети проти НАТО — це добре, а в підтримку — це погано? Кожен громадянин, партія і громадська організація має право висловлювати свою думку з приводу тих або інших важливих проблем»,— зазначив пан Москаль.
«У противників проведення навчань «Сі Бриз-2006» основною вимогою було: «Янкі, гоу хоум!»,— й «янкі» пішли, чому ж досі пікетують і порт, і полігон в місті Старий Крим? Крім того, влада різко виступає проти пікетів того ж «Студентського братства» або «Пори». Чому одним можна, а іншим — не можна?»,— запитав Геннадій Москаль.

МЕТРО: НАЙБЛИЖЧІ ПЕРСПЕКТИВИ
У 2006 році об’єктами будівництва Київського метрополітену стане спорудження другого виходу на станції «Дарниця» та будівництво станції «Червоний Хутір». У четвертому ж кварталі цього року розпочнеться будівництво Подільсько-Вигурівської лінії метро. Про це заявив заступник міністра транспорту та зв’язку України Микола Щербина.

За словами пана Щербини, у 2007 році у столиці з’являться три станції — Деміївська, Голосіївська та Васильківська; в 2008 р.— метробудівці дійдуть до станції «Виставковий центр»; до 2009 року заплановано спорудження п’ятнадцяти нових станцій; новими пересадочними вузлами стануть станції «Тарас Шевченко» і «Глибочицька».
У Харківському ж метрополітені буде введено ділянку протяжністю 6,7 кілометра з чотирма новими станціями. Крім того, у 2009 році стане до ладу електродепо Олексіївської лінії.
У Дніпропетровському метро триватиме будівництво першої черги — дільниці від станції «Вокзальна» до станції «Центральна» (введення в експлуатацію заплановано у 2010 році), завершаться проектні роботи із другої черги метро. Слід зауважити, що будівництво у Дніпропетровську особливо довготривале через те, що прохідка тунелів ведеться повністю в скельних породах.
У Донецьку буде введено в дію перший пусковий комплекс першої черги з шести станцій.
також у паперовій версії читайте:
  • НА ВОЛИНІ ГИНУТЬ ОЗИМІ ПОСІВИ
  • «ПТАШИНИЙ ГРИП» НА СУМЩИНІ — ПІД КОНТРОЛЕМ
  • ХЛОПЦЯ «ВДАРИЛИ» 10 ТИСЯЧ ВОЛЬТ
  • ЧИ КОРИСНО КУПАТИСЯ В ХЛОРЦІ?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».