Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
«МІВІНУ» НЕ ВАРИЛИ, А СМАЖИЛИ
У Харкові сталася пожежа у виробничих і складських приміщеннях підприємства «Харпродукт» (виробництво макаронних виробів «Мівіна»).
Як повідомляє прес-служба Головного управління МНС області, до місця події за підвищеним номером складності направлено кілька підрозділів МНС.

Загорання трапилося у виробничому цеху з виготовлення і фарбування поліетиленової плівки, що використовується як пакувальний матеріал. Горіла продукція цеху і заготівки для виробництва. Швидкому поширенню вогню сприяло невчасне повідомлення про лихо і велике завантаження приміщень поліетиленовою плівкою і легкозаймистими рідинами (ацетон, нітрофарби тощо). До того ж, тиск у водогоні був надто низьким, підвищили його тільки через годину.
Стіни будівлі, зроблені з металевого профілю, почали деформуватися, тріскалися залізобетонні перекриття. Щоб запобігти потужному вибуху, рятувальники витягали резервуари з ацетоном і нітрофарбами, а чотири великі стаціонарні місткості довелося охолоджувати, поливаючи водою.
Загальна площа пожежі становила 1500 квадратних метрів. Вогнем майже повністю знищено складські приміщення. Загиблих і травмованих, на щастя, немає. Попередня версія загоряння — порушення правил пожежної безпеки в технологічному процесі. Суму збитків, завданих вогнем, з'ясують пізніше: на момент підготовки номера газети до друку боротьба з вогнем тривала третю добу.

КВИТКИ ПОДОРОЖЧАЮТЬ З 12 ЧЕРВНЯ
З 12 червня ціни на залізничні перевезення буде підвищено на 43 відсотки. Про це на прес-конференції повідомив генеральний директор Укрзалізниці Василь Гладких.

Він поінформував, що Міністерство юстиції України підписало відповідне рішення, яким дозволило з цієї дати підвищувати ціни на залізничні перевезення. Питання про включення харчування у вартість залізничних квитків буде винесено на обговорення громадськості.
До речі, президент ВАТ «Российские железные дороги» Володимир Якунін, котрий також брав участь у прес-конференції, зазначив, що в Росії ціни на залізничні перевезення регулюються щороку.
також у паперовій версії читайте:
  • РОСІЯНИ «ЩОСИЛИ ВЧАТЬ» НАС ТОРГУВАТИ
  • ПОЛТАВЩИНА ЗВІЛЬНИТЬСЯ ВІД ОТРУТИ
  • БРИТАНСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ БАЗИ В КУЛЬБАКІНО НЕ БУДЕ
  • ПАНІ ХАКАМАДА ПРИВЕЗЛА НАМ «СЕКС»
  • БРУСИЛОВСЬКОМУ ПРОРИВУ — 90 РОКІВ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».