Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ШЛЮБ ПОТРІБЕН ДЛЯ ПІДТРИМКИ ТОНУСУ

Чоловік вважає, що дружина має піклуватися про нього. В принципі, дружини поділяють думку сильної половини, однак у них є щодо цього свої міркування. Жіноче уявлення про турботу відрізняється від чоловічого, так само, як жіноча самотність часом зовсім не схожа на холостяцьку тугу.
Більшість жінок над усе намагається уникнути «самотньої старості». Хоч як би парадоксально це не було, відсутність прив'язаності може бути жінці на користь. Жінки «потрібні» для чоловіків, зазначають дослідники. А ось чоловіки для жінок — не дуже. Чимало дружин, втративши чоловіка, не лише не втрачають голови, а навпаки, плекають надію на кращі дні. На відміну від них чоловіки зі смертю дружини часто втрачають мотивацію до життя.
Переважна більшість чоловіків щаслива в шлюбі. Їхні дружини можуть бути нещасними, однак на умовах утримання готові зберігати вірність до кінця своїх днів. Нещасні холостяки, якщо вірити статистиці, помирають завчасно.


ЗРОБИЛИ ШТУЧНУ ЛАПУ ДЛЯ РОТВЕЙЛЕРА
Польські майстри-протезисти зробили штучну задню лапу ротвейлеру з Росії. Власник привіз свого пса для протезування в Польщу, оскільки на батьківщині ніхто не брався за подібну роботу.
Трирічна самиця ротвейлера Джонія, яка належить Сергію Казакову, президентові «Національного клубу породи ротвейлер», пошкодила ногу під час прогулянки. На жаль, звичайнісінька травма закінчилася ампутацією задньої лапи.
Виготовити потрібний протез не взялися і німецькі фахівці. А в США протезисти запросили із власника сто тисяч доларів, але не дали гарантії, що протез вийде вдалим.
За допомогою колег із розведення ротвейлерів з варшавського розплідника Казакову вдалося зв'язатися з польською фірмою, що спеціалізується на виготовленні протезів для людей. Штучних ніг для собак у цій фірмі також ніколи не робили, але вирішили ризикнути.
Протез для Джонії виконали зі спеціального пластичного матеріалу і обтягнули шкірою темного кольору, так що на відстані не помітно, що у собаки штучна нога. Собаці новинка сподобалася, і тепер вона весело грає і плигає у своєму вольєрі. Незабаром Джонія зможе повернутися додому.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • КІНОСВІТ
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЗНАХІДКИ
  • МАНДРИ
  • НОУ-ХАУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».