Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
НАША ЗАРПЛАТА У ДЗЕРКАЛІ СТАТИСТИКИ
Майже на 122 гривні, або на 14 відсотків, зросла середня заробітна плата в Україні від початку 2006 року.
Згідно з офіційними даними Державного комітету статистики, якщо у січні середня зарплата (в розрахунку на одного штатного працівника) дорівнювала 864,91 гривні, то у березні вона становила 986,65 гривні.

Найвищий рівень середньої заробітної плати у березні, якщо розглядати регіони, зафіксований у Києві — 1599,92 гривні, а також Дніпропетровській, Донецькій і Запорізькій областях — 1122,37, 1168,56 і 1049,25 гривні відповідно.
У березні ж минулого року середня зарплата по Україні була 722,01 гривні.
Найнижчу середню зарплату за видами економічної діяльності у березні 2006 року зафіксовано у сільському господарстві — 453,11 гривні (у березні 2005 року — 326,18 грн).

НАЙПРИЄМНІШИЙ МОМЕНТ ВИБОРЧОЇ КАМПАНІЇ
Центральна виборча комісія планує завершити реєстрацію народних депутатів України до 17 травня. Про це журналістам повідомив голова ЦВК Ярослав Давидович. За його словами, «почався завершальний етап виборчої кампанії й найприємніший момент — реєстрація народних депутатів. Відповідно до закону, реєстрація відбуватиметься протягом 20 днів від дня опублікування офіційних результатів» (їх, як відомо, було оприлюднено 27 квітня).

Як сказав пан Давидович, першими Центрвиборчком зареєстрував депутатів, котрим було легше підготувати потрібні документи. «По суті це ті, у кого немає корпоративних зобов’язань. Частина депутатів наразі проводять збори акціонерних товариств для передачі управління. Повірте, у нас не буде почесних директорів і президентів»,— зазначив він.
Говорячи про процедуру реєстрації депутатів, що на свої нинішні посади призначені Верховною Радою України (член ЦВК, Уповноважений ВР з прав людини, голова Верховного Суду), Ярослав Давидович сказав: «Це питання ми обговорюватимемо з юристами, бо, наскільки мені відомо, усі ці особи подали заяви у Верховну Раду. Ми ухвалимо колегіальне рішення з цього приводу». Нині Центральна виборча комісія зареєструвала 120 народних депутатів України, у тому числі: 65 — від Партії регіонів, 35 — блоку Юлії Тимошенко, 13 — блоку «Наша Україна», 6 — Соціалістичної партії України, 1 — від Комуністичної партії України. Така кількість обумовлена тим, що тільки вони подали необхідні документи в ЦВК.
також у паперовій версії читайте:
  • У КРИМУ ЗНОВУ ГИНУТЬ ПТАХИ
  • ЧЕРНІГІВЩИНА: ЯК «ЗАГУБИЛИ» ГАЗОГІН
  • ВОДУ ГРІЄ КРИНИЦЯ
  • ТРАВЕНЬ ПОТРОХУ БЕРЕ СВОЄ
  • БІЛА ЦЕРКВА: У ЄДИНОМУ ПОЛОГОВОМУ БУДИНКУ — СТАФІЛОКОК
  • АМЕРИКАНЕЦЬ, ЯКОМУ БОЛІЛА УКРАЇНА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».