Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
САМОТНІСТЬ «ПОМОЛОДШАЛА»

Зустрічі з друзями і гучні вечірки поступово відходять на другий план, домочадці ображаються на неувагу й нерозуміння. І одного чудового дня людина раптом розуміє, що залишилась зовсім одна.
Самотність, як й інші всесвітні біди, останнім часом «помолодшала». Починаючи з 18-річного віку люди відчувають нестачу спілкування, близьких друзів. До 40 років третина людства гостро переживає справжню самотність. Принаймні, так говорять англійські вчені, й є всі підстави екстраполювати їхні висновки в світовому масштабі.
Жителі Австралії, яких інтерв'ювали дослідники, намагаються всіляко уникати самотності. Найчастіше рятівною паличкою-виручалочкою стає релігія. Хоча до теологічних ідей більше схильні жінки, ніж представники сильної статі. Винятком є домогосподарки. Адже «прописавшись» серед каструль і сковорідок, лишається тільки сподіватися, що зайде сусідка і розповість щось цікаве про свій радикуліт.
Після 40 років існує велика ймовірність залишитися без роботи. Далі все розвивається за відомим сценарієм: крах життєвих надій, депресія і переусвідомлення самого себе в найчорнішому світлі з перебільшенням негативних моментів. З'являються проблеми з серцем і передчасне старіння, так що самотність з рангу соціальних бід переходить до проблем медичного характеру.


СУПУТНИКИ ВИВЧАЮТЬ ЗАЛИШКИ «НОЄВОГО КОВЧЕГА»
Фахівець із дешифрування супутникових даних дистанційного зондування, колишній співробітник Центру стратегічних і міжнародних досліджень США у Вашингтоні Поршер Тейлор активно досліджує природу виявленого на горі Арарат артефакту і зробив важливі висновки, що узгоджуються з Книгою Буття.
Згідно з Біблією, Ной побудував судно (Ноїв Ковчег), на якому люди і тварини врятувалися під час Великого Потопу, а потім, коли вода спала, причалили до гори Арарат. Особливості виявленого на Арараті артефакту багато в чому відповідають біблійним описам і ускладнюють пошук «природної» версії його походження.
Відповідно до Біблії, довжина Ковчега співвідносилася з його шириною як 6:1. Саме такі пропорції мають контури об'єкта, розташованого поблизу вершини гори Арарат. Його довжина — 309 метрів. За своїми розмірами і пропорціями гіпотетичний Ковчег схожий на сучасний авіаносець.
На знімку артефакту, зробленому супутником QuickBird 2003 року, чітко видно відмінності у текстурі його гладкої поверхні й навколишніх глибоко еродованих скельних порід. Це може слугувати ознакою їх різного складу.
Скептики вважають, що в цьому разі йдеться про гру світла і тіні, яка створює «з нічого» дивні контури.
Проте радарні зображення не залежать від характеру освітленості об'єкта Сонцем, як знімки в оптичному діапазоні, й визначаються характеристиками матеріалу. Судячи із зображень радіолокацій, матеріал об'єкта відмінний від скельних порід схилів Арарату, повідомляють рodrobnosti.com.ua.

також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • РЕКОРДИ
  • ЗНАХІДКИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».