Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ЯКІ ЩЕ УТИСКИ ЧЕКАЮТЬ НА МАТІР ҐОНҐАДЗЕ?
Генеральна прокуратура відмовила матері загиблого журналіста Георгія Ґонґадзе — Лесі Ґонґадзе в ознайомленні з результатами експертизи фрагментів «таращанського тіла», яку проводив інститут судової медицини університету Мюнхена, від 25 січня 2006 року. Про це кореспондентові УНІАН повідомив адвокат пані Ґонґадзе Андрій Федур.

За його словами, «адвокати офіційно звернулися з клопотанням до Генпрокуратури 20 березня, коли стало відомо про завершення експертизи», а «28 березня отримали повідомлення від Генпрокуратури, в якому нам фактично відмовлено в ознайомленні з результатами експертизи».
Як зазначив пан Федур, у повідомленні вказано, що експертизу передано представнику державного обвинувачення, якому саме, не повідомлено.
Через це адвокат заявив, що «така позиція прокуратури викликає у нас крайнє занепокоєння, у зв'язку з чим ми звертатимемось до Президента України з вимогою забезпечити дотримання конституційних прав Лесі Ґонґадзе».
Тим часом, як повідомили УНІАН у прес-службі Генеральної прокуратури, представником Генпрокуратури на найближчому засіданні Київського Апеляційного суду у справі про вбивство журналіста буде заявлено клопотання про долучення до справи висновку судово-медичної експертизи, проведеної в Німеччині.
На стадії вирішення цього клопотання судом буде надано можливість ознайомлення з матеріалами вказаної експертизи усіма учасниками процесу, у тому числі Лесі Ґонґадзе.

ЄХАНУРОВ: З ПІДВИЩЕННЯМ ТАРИФІВ НІХТО НЕ ПОСПІШАТИМЕ
Прем’єр-міністр планував терміново зустрітися з представниками Національної комісії з регулювання електроенергетики для обговорення рішення цієї інституції щодо підвищення ціни на газ для населення. Про це він сказав журналістам.

«Ми обговоримо теми, пов’язані з тарифами, ніхто не поспішатиме. Порадимося ще»,— заявив глава уряду.
НКРЕ на вчорашньому засіданні затвердила граничний рівень оптової ціни на природний газ для підприємств, що поставляють його для населення, а також роздрібні ціни на природний газ, який використовується для потреб населення.
Ціни буде підвищено на 25%, а потім поступово доведено до економічно обґрунтованого рівня. Таким чином, з 1 травня роздрібні ціни для населення буде підвищено з 17,5 коп. за кубічний метр до 22 коп. за наявності газового лічильника, і з 19 до 24 коп. за кубічний метр за відсутності такого.
НКРЕ також підвищила граничний рівень оптових цін на природний газ для підприємств комунальної теплоенергетики, теплових електростанцій, електроцентралей і котельних суб’єктів господарювання, зокрема блокових (модульних) котельних, з 1 травня на 25% — до 383,4 гривні за тисячу кубометрів з урахуванням ПДВ і тарифів на транспортування і поставку газу.
також у паперовій версії читайте:
  • У «ГОРДОСТІ КРАЇНИ» — ПЕРВІСТОК!
  • УРЯД БЕРЕТЬСЯ ЗА КВАРТИРНИХ БОРЖНИКІВ
  • ЦІ АВТОМОБІЛІ ВВОЗИТИМУТЬ БЕЗ МИТА
  • ПРОКУРАТУРА: ПАРТІЇ У КРИМУ ЗАВАЖАЮТЬ РАХУВАТИ ГОЛОСИ
  • ОТЕЦЬ СЕРГІЙ ПРОДОВЖУЄ БОРОТЬБУ
  • УБИТО КАНДИДАТА НА СЕЛИЩНОГО ГОЛОВУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».