Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
БЕЗСМЕРТНИЙ ДИВИТЬСЯ У 2009 РІК
Керівник виборчої кампанії блоку «Наша Україна» Роман Безсмертний переконаний, що блок Юлії Тимошенко проголосує за будь-яку кандидатуру прем'єр-міністра, запропоновану «Нашою Україною». Він заявив: «Якщо «Наша Україна» набере більше голосів, а вона набере більше голосів, ніж БЮТ, за будь-якого прем'єра, запропонованого нашим блоком, БЮТ проголосує».

«Юлія Володимирівна найбільше, як відомо, хоче посади прем'єр-міністра. Найменше, на що вона, гадаю, претендуватиме, — парламентський бюджетний комітет. Десь посередині зійдемось»,— сказав Роман Безсмертний.
Відповідаючи на запитання про кадрові перспективи «Нашої України» у виконавчій владі після виборів, керівник виборчої кампанії блоку зазначив, що все залежатиме від того, які рішення ухвалять президія і рада партії.
Говорячи про перспективи об'єднання «Нашої України» й Партії регіонів, Роман Безсмертний зауважив, що «не бачить варіанта, за якого ці дві сили могли б об'єднатися». Він вважає, що парламентська коаліція «Нашої України» і Партії регіонів призведе до «електорального обвалу». «Це не буде об'єднанням України, а буде конфліктом. У такому випадку прихильники обох сторін назвуть своїх вождів зрадниками. Дискусія опуститься до рівня виборця. Конфлікт не згасне, а спалахне з новою силою, він стане конфліктом суспільних груп. Тому я не бачу варіанта, я просто його не уявляю, при якому «Наша Україна» зблокується з Партією регіонів. Це — електоральний обвал»,— додав він.
Роман Безсмертний наголосив, що, обираючи нині союзника, треба пам'ятати про 2009 рік — рік президентських виборів. «Якого результату у 2009 році можна чекати у разі укладення сьогодні угоди між «Нашою Україною» і Партією регіонів? Відповіді — очевидні. Тому неважко зрозуміти, що у нас зараз є два варіанти розвитку подій: або відновлення «помаранчевої коаліції», або, у разі неможливості — створення коаліції, розпуск парламенту. Не думаю, що є третій шлях»,— сказав політик.
також у паперовій версії читайте:
  • ТИМОШЕНКО ЧЕКАЄ НА ВІДПОВІДЬ ПРЕЗИДЕНТА
  • СОЦІАЛІСТИ МОЖУТЬ ПЕРЕЙТИ В ОПОЗИЦІЮ
  • КІНАХ: ВИБОРИ — ШАНС ЧЕСНО ЗДОБУТИ ПРИХИЛЬНІСТЬ ГРОМАДЯН
  • БУДЕ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКЗИТ-ПОЛ
  • КАСЬКІВ НЕ ТРИМАЄТЬСЯ ЗА ПОСАДУ
  • БАНКІВСЬКИЙ СЕКТОР НЕ ПРИЧЕТНИЙ ДО БУДІВЕЛЬНОЇ АФЕРИ
  • ПОСМІХНЕМОСЬ
  • МІНОБОРОНИ УКРАЇНИ ЗВЕРНЕТЬСЯ ДО СУДУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».