Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ЗБУДУЄ ЛІТАЮЧИЙ ГОТЕЛЬ

Однак, попри вражаючі розміри, місця на землі йому потрібно менше, ніж будь-якому літаку, бо він злітає і приземляється вертикально, як вертоліт. Повітряний готель зможе запропонувати постояльцям різні послуги, включаючи ресторани й казино. За попередніми оцінками, будівництво готелю Aeroscraft обійдеться приблизно в 46 млн доларів — вартість 150-місного Boeing-737, але експлуатація літака коштує вдвічі дорожче.
Розробкою проекту займається каліфорнійська компанія Worldwide Aeros Corporation, що належить вихідцю з України Ігорю Пастернаку. Усього в Америці українець побудував приблизно 30 дирижаблів вартістю по 3 млн доларів кожен.


ПІКЛУЄТЬСЯ ПРО ХВОРОГО ГОСПОДАРЯ
Кевіну Уїверу — 34 роки, він діабетик. Його гонча на ім'я Бель спеціально навчена, щоб піклуватися про свого господаря, передає Укрінформ із посиланням на 10news.com.
Собака пройшла програму тренувань, аби на нюх визначати рівень цукру в крові Кевіна. Якщо в нього станеться напад, вона знайде його мобільний телефон і зубами натисне на цифру 9 для виклику служби порятунку «911». Уївер говорить, що собаки здатні відчувати рівень цукру в крові людини. Коли рівень піднімається вище за норму, дихання людини набуває солодкуватого запаху. Коли знижується, відбувається напад.
Спеціальне дресирування, яке пройшла собака Кевіна, обійшлось йому в 8 тисяч доларів, до того ж, періодично Бель має проходити перепідготовку. Проте Уївер впевнений — його життя дорожче.

НА ОДНЕ КОТЯЧЕ ЖИТТЯ МЕНШЕ
Не даремно кажуть, що у кішки — дев'ять життів. Зайвий раз цю тезу підтвердила пухнаста мешканка Великої Британії, котра випала з вікна із висоти 18 метрів і залишилася живою, передає Укрінформ з посиланням на NEWS.rin.ru.
Господарі тварини на ім'я За-За на якийсь час забули про свою улюбленицю. За збігом обставин, Андреа Ньюман залишила без нагляду страву на плиті й вона пригоріла. У результаті їй довелось відкрити вікно, щоб провітрити кухню. Потім Андреа почула несамовите нявчання. Виглянувши вниз, господиня з жахом побачила свою кішку, розпластану на асфальті. Внаслідок падіння За-За отримала травму легень, у неї почалась внутрішня кровотеча, були зламані п'ять кісток і паралізовані кінцівки.
Незважаючи на це, за твердженням ветеринарів, кішці неймовірно пощастило. Час показав, що ескулапи мали рацію — після двотижневого лікування вона стала ходити. Тепер життя кішки поза небезпекою і кістки зростаються швидко. Загалом у неї в запасі лишилось ще вісім життів.

також у паперовій версії читайте:
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ФАКТ
  • РЕКОРДИ
  • КОРИСНІ ПОРАДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».