Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
НАВЕСНІ ДО НАС ЗАВІТАЮТЬ НАЙСИЛЬНІШІ ЛЮДИ
Капітан збірної богатирів України, срібний призер міжнародних змагань «Арнольд стронгмен» 2005 і 2006 років Василь Вірастюк отримав у столичній мерії найвищу муніципальну нагороду — «Знак Пошани». Відзнаку атлетові за видатні досягнення та популяризацію богатирського спорту вручив Київський міський голова Олександр Омельченко.

За словами Василя Вірастюка, торік Київ побачив три турніри, де виступали найсильніші вітчизняні та іноземні атлети. Цього ж року планується провести ще два подібні заходи.
Перший з них відбудеться 23 квітня на Майдані Незалежності. За прогнозами організаторів, трансляцію цих видовищних змагань вестимуть на 220 країн світу. До участі у турнірі запрошено найвидатніших стронгменів сучасності: поляка Маріуша Пудзяновського, Жедрунаса Савіцкаса з Литви, норвежця Свенда Карлсена, шведа Магнуса Самуельсона, Янє Віртанена з Фінляндії та інших. Другий турнір на звання найсильнішої нації світу розпочнеться 28 липня і триватиме чотири дні, впродовж яких українці спробують повернути собі чемпіонський пояс.
2002 року Василь Вірастюк і ще дев'ять українських богатирів увійшли до Книги рекордів України, а згодом і до Книги рекордів Гіннесса — вони за допомогою канатів на 15 метрів змогли протягнути 360-тонний літак «Мрія».

ХТО ПРЕДСТАВЛЯТИМЕ УКРАЇНУ НА «ЄВРОБАЧЕННІ-2006»
На пісенному конкурсі «Євробачення-2006» Україну представлятиме молода співачка Тіна Кароль. Вона перемогла у фіналі Національного відбіркового конкурсу Євробачення-2006 «Ти — зірка!» за сумарним результатом голосування глядачів і оцінок журі. Тіна отримала максимум — 24 бали.

Молода співачка була учасницею і лауреаткою багатьох конкурсів і фестивалів: «Золоті трембіти», «Юні зірки Прикарпаття» (1997), «Таланти твої, Україно» (1998), «Різдвяні зустрічі у Братів Блюзу», «Чорноморські ігри», «Золотий тік», «Під однією зіркою» (1999), «Едельвейс», «Сім культур» (2001), «Перший всеукраїнський конкурс артистів естради» (2002), півфінал «Євробачення» (2004). У 2003 році Тіна Кароль була солісткою ансамблю пісні й танцю Збройних сил України. А торік на конкурсі «Нова хвиля» у Юрмалі співачка посіла друге місце.
Тіна Кароль народилася 1985 року в місті Оротукані Магаданської області (Росія). Коли їй було шість років, сім'я переїхала до Івано-Франківська. Після закінчення музичної школи дівчина навчалася співу в Київському музичному училищі імені Глієра. Нині Кароль — студентка Національного авіаційного університету факультету менеджменту та логістики.
також у паперовій версії читайте:
  • «АРГЕНТИНСЬКЕ ТАНГО» У ПЛЯШКАХ
  • ЧАСТИНУ «АРТЕКУ» ПРОДАЛИ НЕЗАКОННО?
  • МЕДИКИ ОТРИМУВАТИМУТЬ БІЛЬШЕ
  • ДОЛЮ «УКРТЕЛЕКОМУ» ВИЗНАЧАТЬ ПІСЛЯ ВИБОРІВ
  • СБУ ПРОСИТЬ ПОРАДИ У ГРОМАДСЬКОСТІ
  • НА ЗАКАРПАТТІ ТУРИСТИ ПОТРАПИЛИ ПІД СНІГОВУ ЛАВИНУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».