Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
КРИМ ПОЧАЛИ «МОНІТОРИТИ»
У Сімферополі під головуванням глави Секретаріату Президента Олега Рибачука та Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Анатолія Кінаха відбулося засідання робочої групи з перевірки стану виконання законодавства в Криму.

Пан Рибачук у вступному слові зазначив, що «нинішня зустріч має одну принципову відмінність від подібних». За його словами, робоча група «має на меті проаналізувати стан виконання законів України та актів Президента в АРК і ухвалити план кроків щодо їх ефективної реалізації».
Анатолій Кінах зазначив, що ситуація в автономії потребує глибокого суспільно-політичного та соціально-економічного аналізу для того, аби розробити комплекс заходів із ефективнішого використання соціально-економічних, рекреаційних, природних ресурсів регіону. Врегулювання, зокрема, потребує ситуація у сфері земельних і приватизаційних відносин, оскільки виконання плану заходів щодо підвищення ефективності держполітики у сфері земельних відносин, використання та охорони земель проходить незадовільно.
Як відзначалося, пильну увагу приділятимуть посиленню боротьби з корупцією та контрабандою, активнішому впровадженню заходів із підтримки законності в автономії.
Секретар РНБОУ висловив переконання, що Крим нині має «унікальні можливості для суттєвого поліпшення власних соціально-економічних показників розвитку». «Ми маємо на меті спільними зусиллями відпрацювати чіткий алгоритм дій для того, щоб підготувати комплексну стратегію розвитку регіону»,— наголосив він.

А ВСЕ ОДНО — ВЕСНА...
Синоптики Укргідрометцентру на суботу та неділю прогнозують складні погодні умови.

За їхніми словами, цими днями в країні часом падатиме сніг, мокрий сніг, кружлятимуть хуртовини, буде налипання мокрого снігу, ожеледь. У південних областях і в Криму опади переважно у вигляді дощу. Вночі у східній частині, вдень 4-го та вночі 5-го березня у Карпатах, на Закарпатті й Прикарпатті місцями пройдуть сильні опади. На дорогах — ожеледиця. Температура у південній частині країни вночі становитиме 2–7 градусів морозу, вдень 3–8 градусів тепла, а в Криму аж 8–13 градусів із позначкою «плюс». На решті території вночі 3–8 градусів морозу, у західних і східних областях — 6–11 градусів морозу, вдень від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла.
також у паперовій версії читайте:
  • ХТО ХОЧЕ ОКРОПУ З КРИНИЦІ?
  • НЕ МОЛОЧНА РІКА, ПРОТЕ ХОЧ СТРУМОЧОК...
  • ПОТЕНЦІЙНІ ВТРАТИ ОЗИМИНИ ПІДРАХОВАНО
  • АБИ ВУГІЛЛЯ НЕ ЗРОШУВАЛОСЬ КРОВ'Ю
  • ЖАХЛИВИЙ ПОЛІТ ЗІ ЩАСЛИВИМ ПРИЗЕМЛЕННЯМ
  • НАШІ КОНІ — НАЙКРАЩІ В ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЄВРОПІ
  • ШАНОВНІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».