Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ТЕСТ: Я МИЛОГО ВПІЗНАЮ ПО ХОДІ

Млява, нетверда хода буває у слабохарактерних, невпевнених у собі людей, а також вказує на безсилля і приховані хвороби.
Швидко і нерівно ходять люди, які часто захоплюються чимось.
Якщо людина під час ходи відкидає голову назад, вона, зазвичай, марнолюбна.
Якщо голова нахилена вперед, це свідчить про неабиякий інтелект.
Набік, звичайно, схиляють голову люди спостережливі, скептичні. Крім того, це часто вказує на нещирість.

Як ви Чекаєте
Саме в ситуації чекання виявляється щира «особистість» людини.
Він метушиться туди-сюди. Перед вами — вибухонебезпечна суміш імпульсивності та неврівноваженості, самовпевненості та інфантильності. Найшвидше він підкорив вас наполегливістю й чарівністю. Але будьте напоготові: такі люди також швидко згасають, як і спалахують. Звичайно такі особи — суперкоханці, за що їм прощають багато недоліків. Проте, одружившись з таким чоловіком, не можна розслаблятися ні на мить — може піти і не повернутися.
Він спокійно читає. У такої людини — залізні нерви, потрібно дуже постаратися, щоб вивести його із себе. Така людина добре знає чого хоче. Він може впевнено пройти по життю і провести за собою другу половину, завоювавши її за всіма правилами військового мистецтва. Він може бути не надто досвідченим у коханні, але чудовим чоловіком і батьком. Якщо вам потрібна кам'яна стіна, за якою можна укритися,— вона перед вами.
Він починає розмову з першою ліпшою людиною. Якщо ви вирішили, що бачите дружелюбну і товариську особу, то дуже помиляєтесь. Часто за зовнішньою розкутістю та невимушеністю приховується невпевненість й тривожність. Завоювати такого легко. Їх нерідко прибирають до рук «залізні леді». Такі «балакуни» слухняні, проте в коханні так само боязкі й несамостійні, як у житті.
Він заплющує очі й розслабляється. Цей з тих, хто «не був, не перебував, не брав участь». Не чекайте від нього рішучих дій ні в коханні, ні в житті. Він дозволить вам завоювати себе, а потім покладе на ваші плечі всі інші турботи, розташувавшись поруч на м'якому дивані.
Він стежить за порядком. Бажання панувати — невикорінне. Він завжди знайде винного, і не посоромиться сказати, хто в будинку господар. Бажаючі мати над собою «сильну руку» жінки, можуть сміливо рухатися назустріч своєму володарю.
Він дратується і часто дивиться на годинник. Перед вами — бунтар. Головне завдання його життя — протистояти всім, особливо начальству. Свої права він «качатиме», незважаючи на інтереси оточуючих. Не намагайтесь у чомусь його перевершити — сварки неминучі.
Він щось смикає в руках. Тут головне — бути уважною, щоб нічого не переплутати: подібне поводження характерне відразу для двох типів. Можливо, перед вами — романтик, людина тонка та емоційна. Але з такою самою ймовірністю він може бути звичайним невротиком. У будь-якому разі згляньтеся на обох, адже і той, і інший нерідко страждають від кохання й соромляться відкрити свої почуття. Такій людині підійде розумна і терпляча жінка, здатна «заспокоїти і приголубити».

СмІх — тонка справа
Голосний регіт свідчить про гарне здоров'я, фізичну силу, щиросердечну відкритість.
Грубий сміх говорить про егоїзм, про перевагу в людині тваринних інстинктів.
Тихий — вказує на м'яку натуру.
Якщо сміх закінчується віддихом, значить у людини слабка воля, вона схильна до істерії.
Шиплячий — показує прихованість і злостивість.
Короткий і тихий сміх — у людей сильних, вольових, що мають неабиякий розум, але замкнуті.
Беззвучний — притаманний хижим, обережним натурам.

Як ви спите
Ті, хто любить спати, згорнувшись калачиком, мають потребу в сильному заступникові, в опорі, їм важко брати на себе відповідальність.
Ті, хто сплять на спині,— товариські та добрі. Така поза говорить про волю. Ці люди знають про свої недоліки, але намагаються про них не думати. Вони розумні, приймають світ таким, який він є.
Ті, хто сплять на животі, підігнувши ногу, впевнені в собі, пунктуальні, не люблять несподіванок. Вони не проти покомандувати.
У тому, хто спить на боці зі злегка зігнутими колінами, можна впізнати людину врівноважену, що вміє пристосовуватись до різних життєвих ситуацій. Така людина не честолюбна і не прагне до лідерства.

Підготувала Наталія БОЙКО, психолог


ПІНГВІНІВ НЕ МОЖУТЬ РОЗЛУЧИТИ
Кілька самиць пінгвінів, яких спеціально привезли до німецького зоопарку Бремерхафен зі Швеції, не змогли впоратись з покладеною на них відповідальною місією — «розбити» знамениті гомосексуальні пари місцевих птахів. Зоопарк міста Бремерхафен «прославився» ще на початку 2005 року: там сформувалися кілька гомосексуальних пар пінгвінів, одна з яких навіть «усиновила» камінь, думаючи, що це — яйце, і старанно доглядала за ним, передає Укрінформ із посиланням на MIGNews.com.ua.
Щоб «розбити» такий союз і, нарешті, отримати потомство, адміністрація привезла зі Швеції до Німеччини чотири самиці, однак пінгвінів-геїв вони не зацікавили. Як пояснили тоді експерти, «чоловіки» проігнорували «жінок», оскільки до моменту їхнього прибуття шлюбний сезон був у самому розпалі й самиці просто спізнилися — пари вже було сформовано.
Спочатку бремерхафенський зоопарк мав намір продовжити експеримент і зробити ще одну спробу змінити орієнтацію пінгвінів навесні 2006 року. Однак під тиском протестів з боку груп захисту прав геїв і лесбіянок керівництво закладу нібито відмовилось від цих планів.
Проте нині керівництво зоопарку повторило спробу «розбити» пари, враховуючи колишні помилки. На початку 2006 року туди знову завезли чотири самиці пінгвінів зі Швеції. «Шведські красуні» цього разу прибули до початку шлюбного періоду. Однак місцеві «геї» знову продемонстрували свою вірність одне одному, проігнорувавши «поповнення» і сформувавши гомосексуальні пари.
Експерти пояснюють таке рішення пінгвінів тим, що самиці зі Швеції були вельми сором’язливі. «Шведки виявились надто стриманими»,— прокоментувала чергову невдачу Хайке Кюк, директор зоопарку Бремерхафен.

також у паперовій версії читайте:
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗНАХІДКИ
  • КРОСВОРД

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».