Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
CУД ДОЗВОЛИВ ТРАНСЛЯЦІЮ СКАНДАЛЬНИХ ТЕЛЕШОУ
Господарський суд Києва заборонив Національній раді з питань телебачення і радіомовлення обмежувати трансляцію «ДОМу-2» і «Окон» в ефірі телеканалу «ТЕТ».

Як повідомили у прес-службі телекомпанії, суд виніс ухвалу про зупинення дії рішення Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення від 8 лютого. Цим рішенням «ТЕТу» було оголошено попередження за показ «Окон» із Дмитром Нагієвим й зобов'язано негайно припинити трансляцію програми або перенести її показ на нічний час.
Суд також зупинив дію другого рішення Нацради, яким телекомпанії було рекомендовано призупинити трансляцію «ДОМу-2» до отримання відповідних експертних висновків, після чого звернутися до Національної ради за відповідним дозволом на трансляцію цього телешоу.
Нинішні рішення Господарський суд ухвалив «із метою забезпечення позову ЗАТ «Телекомпанія «ТЕТ» до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про визнання недійсними згаданих рішень».
Як зазначає прес-служба телеканалу, раніше російський канал «ТНТ» офіційно спростував заяви заступника голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ігоря Куруса про нібито заборону показу реаліті-шоу «ДОМ-2» на території Російської Федерації. Відповідні заяви були оприлюднені паном Курусом у деяких вітчизняних медіа після того, як Національна рада рекомендувала «ТЕТу» призупинити трансляцію «ДОМу-2».

НСК «ОЛІМПІЙСЬКИЙ» ПРОСИТЬ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ ПРО ДОПОМОГУ
Федерація футболу України не виключає, що вболівальники заблокують будівництво перед національним спортивним комплексом «Олімпійський» у Києві.
Як повідомили УНІАН у прес-службі ФФУ, про це на засіданні Виконкому Федерації повідомив керівник Виконавчої дирекції Євро-2012 Іван Федоренко.

Він наголосив, що днями на Асамблеї Національного олімпійського комітету він звернувся з проханням до усіх керівників національних спортивних федерацій підтримати національну футбольну Федерацію. «Звертаюсь до регіональних представників футбольних федерацій з проханням про підтримку. Вважаю, є необхідність зібрати вболівальників з тим, аби блокувати це будівництво. Окрім цього, зазначу, якщо з цією проблемою найближчим часом нічого не буде вирішено, нам не буде що презентувати Конгресу УЄФА»,— сказав Федоренко.
«Я попросив підтримки з вимогою терміново спинити будівництво біля головної спортивної арени країни та розробити умови для виконання вимог щодо забезпечення евакуації вболівальників у разі потреби»,— зауважив він.
Як відомо, 8 листопада 2005 року на Мальті завершився черговий Виконком УЄФА, на якому підбито підсумки першого етапу тендеру на проведення фінальної частини Євро-2012. У результаті таємного голосування боротьбу за європейську першість продовжать Італія, Угорщина спільно з Хорватією та Україна разом із Польщею.
Переможець проведення фінальної частини Євро-2012 має бути остаточно визначений у грудні 2006 року. Однак найбільша проблема України у підготовці до Євро-2012 — це ситуація навколо НСК «Олімпійський», який не готовий до проведення фіналу чемпіонату, зокрема, і через те, що біля стадіону ведеться будівництво. Це, за словами експертів УЄФА, унеможливить, за необхідності, екстрену евакуацію глядачів, на яку, згідно з нормами, дається не більше 15 хвилин.
також у паперовій версії читайте:
  • ШАНОВНІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!
  • ЦУКОР І ДАЛІ ДОРОЖЧАЄ
  • ВЕСНА ІДЕ. А ЩО НЕСЕ?..
  • У АЛЧЕВСЬКУ ВІДНОВЛЕНО НАВЧАННЯ
  • БРАКОНЬЄРИ «ВІДТАНУЛИ»...
  • ХАРКІВСЬКА ВЛАДА СТУРБОВАНА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».