Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
«ЕРОТИЧНА» ГРУПА КРОВІ

Існує чотири основні групи крові. У всьому світі їх позначають цифровими й літерними символами: А(II), B(III), AB(IV) і O(I).
Представники групи А — добросовісні, сором'язливі люди, котрі сумлінно виконують свої обов'язки. Їх беззастережно можна назвати втіленням досконалості. Зазвичай вони швидко просуваються службовими сходами, а решту вважають другорядним. Якщо вони беруться за якусь справу, обов'язково виконують її добре. Вони — вірні друзям, рідним і близьким. У них достатній, хоч і не дуже високий темперамент. Трудоголіки в роботі, вони не дуже сексуальні, хоча готові регулярно виконувати подружні обов'язки, забезпечуючи прийнятний рівень якості. Якщо у вашого партнера названа група крові, беріть ініціативу у свої руки. Партнер старанно реалізує всі ваші ідеї.
У групі В — чуттєві натури, тонкі, обдаровані люди, надійні колеги й друзі. І в роботі, і в сексі вони висувають високі вимоги до себе, підлеглих і друзів. За зовнішнім спокоєм і незворушністю приховується чуйна душа. Вони можуть здаватися холодними, але коли йдеться про кохання, їхні почуття можуть прорватися бурхливо й нестримно.
Представники групи АВ — натури, котрі звикли віддаватися на волю почуттів. У їхній душі вирують сильні пристрасті. Іноді це є джерелом душевного розладу, болісних сумнівів і мук. Усю цю бурю почуттів вони найчастіше переживають наодинці, нікому не довіряючи своїх таємниць. Однак прагнення до самоти не перешкоджає пристрасному сексу, на який здатні ці люди.
До групи О належать люди, доля яких — постійний рух. Хоча це визначення аж ніяк не вичерпує їхню сутність. Вони енергійні, товариські, мають силу волі, пробивні, вміють налагоджувати контакти. І, звичайно ж, темпераментні в сексуальних стосунках, із задоволенням фантазують.


ВЕЛИЧЕЗНІ МЕДУЗИ — ПРОБЛЕМА ДЛЯ ЯПОНІЇ
Величезні медузи потрапляють у сіті рибалок, пошкоджують їх і псують рибу своєю отрутою. У розпал сезону рибалки з північної частини острова Хонсю змушені припинити лов, повідомляє Укрінформ із посиланням на CNN.com.
Представники рибальських товариств з усієї країни зібралися на конференцію, організовану Національним рибоохоронним агентством у Токіо, аби знайти рішення, як позбутися паразитів, що поширилися від Японського моря до узбережжя Тихого океану.
«Це страшна проблема. Якщо ваші сіті повні медуз, природно, що для риби там місця не залишається,»— заявив представник рибоохоронної федерації в Тояма Норіюкі Кані. Він також зазначив, що фінансові втрати від нашестя медуз — очевидні. Цінна риба просякнута отрутою або розплющується під вагою 200-кілограмових медуз.
Отрута цих безхребетних не завдає серйозної шкоди людині, тим більше, що рибалки одягають захисні окуляри й одяг, аби уникнути опіків, які медузи заподіюють своїми щупальцями.
Причини нашестя гігантських медуз до берегів Японії — невідомі. Дослідники вважають: їх приносить течією від берегів Південної Кореї й Китаю, де вони розмножуються. Деякі вчені думають, що причиною нашестя медуз може бути глобальне потепління.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЖАХ
  • ФАКТ
  • КОРИСНІ ПОРАДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».