Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
«М'ЯСО-МОЛОЧНА ВІЙНА» ЗАВЕРШИТЬСЯ СЬОГОДНІ?
Україна робить усе можливе для врегулювання питання про зняття обмежень на ввезення до Російської Федерації з України продукції тваринного походження. Про це заявив міністр аграрної політики України Олександр Баранівський, спілкуючись із колективами сільськогосподарських товаровиробників Полтавської області.

Він поінформував, що глава держави Віктор Ющенко мав розмову з цього приводу з Президентом Росії Володимиром Путіним. Між ними досягнуто домовленості про необхідність негайного врегулювання непорозумінь, що виникли у роботі ветеринарних служб Росії та України. «Сподіваюсь, що не пізніше, ніж до 7 лютого ми зуміємо провести всі переговорні процеси і дійти до підписання документів, які покладуть край виникненню подібних ситуацій»,— сказав Баранівський.
Він вважає, що підписання договірних документів між Росією та Україною щодо перетину кордонів держав продукції тваринного походження мають бути підписані на рівні міністра сільського господарства РФ і міністра аграрної політики України.
На думку міністра, заборона Росією 20 січня імпорту української продукції тваринництва «є політичним кроком». Українські виробники молочної й м'ясної продукції не виключають, що їхні щомісячні збитки становитимуть 50–60 мільйонів доларів і 12–15 мільйонів відповідно.

«MITTAL STEEL» ІНВЕСТУВАТИМЕ В УКРАЇНУ Й ДАЛІ
Компанія «Mittal Steel» зацікавлена у придбанні вугільних підприємств (коксоване вугілля) в Україні. Про це заявив журналістам генеральний управляючий з питань злиття і поглинання Франк Паннір після зустрічі з Прем'єр-міністром України Юрієм Єхануровим.

«Під час розмови ми озвучили свій інтерес щодо участі в приватизації підприємств вугільної галузі»,— повідомив він. На зустрічі було також обговорено питання енергозбереження і виконання компанією «Mittal Steel» умов купівлі комбінату «Криворіжсталь». Коментуючи підсумки зустрічі, Франк Паннір заявив: нові ціни на газ були сюрпризом для компанії, але комбінат «Міттал Стіл Кривий Ріг» (колишній «Криворіжсталь») зменшив споживання природного газу на 30%. «Ми нині є найкращим металургійним комбінатом в Україні за цими параметрами»,— сказав пан Паннір. Він наголосив, що компанія підтримує політику держави в питанні економнішого використання енергоресурсів.
Франк Паннір також повідомив, що «Mittal Steel» створить всі необхідні умови Фонду держмайна України для перевірки виконання умов договору купівлі «Криворіжсталі».
також у паперовій версії читайте:
  • США ДОПОМОЖУТЬ НАМ ЯК НІКОМУ
  • ШАНОВНІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!
  • У АВТОМОБІЛЬНІЙ АВАРІЇ ПОСТРАЖДАВ ІВАН ЗАЄЦЬ
  • «ПОТЕПЛІШАВ» ПРОЕКТ ПРИВАТИЗАЦІЇ «УКРТЕЛЕКОМУ»
  • УКРАЇНСЬКІ СПЕЛЕОЛОГИ ЗАГИНУЛИ В АБХАЗІЇ
  • CБУ ПОПЕРЕДЖАЄ: ТЕРИТОРІАЛЬНА ЦІЛІСНІСТЬ — НЕДОТОРКАННА
  • ЗА НЕЯКІСНІ ПОСЛУГИ ПЛАТИТИМЕ... ЖКГ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».