Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
«КОЛИ ЖІНКА ОДНА — ЦЕ ПРОТИПРИРОДНО»

Останнім часом співачку сприймають виключно як адвоката Аллу із серіалу «Бальзаківський вік». Сама актриса ставиться до своєї героїні іронічно, передає Укрінформ із посиланням на «АіФ-Суперзірки».
«Десь у душі я сміюсь над такими сильними жінками, як Алла,— говорить Лада Денс.— Коли жінка одна — це протиприродно. Я навіть не пам'ятаю, щоб була колись самотня. Я чотири роки не заміжня, але не можна сказати, що займаюсь тільки кар'єрою, нікого навколо не бачу й не чую. Жінка взагалі завжди має відчувати, що її люблять. Я знаю, що знову вийду заміж, і в мене ще будуть діти. Та кидатися у вир з головою більше не хочу. Обов'язково випробую чоловіка в різних ситуаціях».
Поки вільна від шлюбних уз Лада Денс із задоволенням розмірковує про сім'ю і кохання: «Кохання — воно як вогонь. Треба його не тільки розпалити, а й постійно підтримувати. Виживають тільки ті шлюби, в яких, окрім кохання й бажання бути разом, є щось більше. Нехай це буде віра у Бога. Та якщо ви побудували сім'ю, зробіть усе, щоб вона не руйнувалась. Ходіть до психологів, сімейних консультантів. Іноді двоє не можуть розібратися у своїх проблемах, соромляться розкритися, і з цього починається розрив. Усе залежить тільки від самих людей — помре кохання чи ні. Коли в моїй сім'ї виникли проблеми, я запропонувала колишньому чоловікові піти до психолога, на що він відповів: «Що за дурниці! Я сам кого хочеш навчу!» Хтозна, якби він погодився, можливо, наш шлюб не розпався б».


НАЙПРИБУТКОВІШИЙ АКТОР
Том Круз очолив десятку акторів, що принесли торік найбільший прибуток кінотеатрам. Такий рейтинг склало агентство Quigley Publishing Co. за результатами щорічного опитування прокатників. Це вдалося йому вже всьоме! Жоден актор, починаючи з 1932 року, не перемагав стільки разів. По п’ять разів у верхньому рядку хіт-параду Quigley були Том Хенкс, Клінт Іствуд, Берт Рейнольдс і Бінг Кросбі, по чотири — Джон Уейн, Доріс Дей і Ширлі Темпл.
Друге місце в нинішньому рейтингу посів Джоні Депп, третє розділили Анджеліна Джолі й Бред Пітт. За ними — Вінс Он, Джордж Клуні, Уїлл Сміт, Різ Уїзерспун, Адам Сандлер і Том Хенкс.
Учасники опитування також назвали двох найперспективніших акторів — Джека Блека і Дакоту Феннінг.

МАЄ ВЛАСНУ ПИВОВАРНЮ
Незвичайний подарунок отримав Володимир Пресняков-старший. Нещодавно один із вихованців музиканта й продюсера подарував йому справжню пивоварню.
За словами дарувальника, коли він побачив пивоварню величезної потужності, яка може поміститися в звичайну квартиру, то відразу ж пригадав про Петровича, котрий поважає пінний напій. Оскільки Пресняков відрізняється ще і гарним почуттям гумору, його протеже зрозумів, що продюсер оцінить подарунок, повідомляє shoоwbiz.ru.
Нова домашня пивоварня Преснякова — американського виробництва, належить до категорії елітних і цілком підходить навіть для ресторанів. Та робити на цьому бізнес Володимир не збирається.
«Обожнюю приймати у себе вдома друзів,— говорить пивовар-початківець.— Якщо раніше іноді поставало питання, хто біжить за пивом, то тепер воно відпадає».

ЯК УНИКНУТИ НЕБАЖАНОГО ТОВАРИСТВА
Мова жестів набула широкої популярності в богемних колах Голлівуда. Нещодавно Періс Хілтон зізналась, що розробила зі своїми приятелями низку спеціальних знаків і кодових висловів, завдяки яким позбавляється небажаних співрозмовників, повідомляє m1stereo.tv.
Світській леді на вечірках часто доводиться бувати серед людей, котрі їй видаються неприємними. Саме тоді на допомогу приходить «секретна мова». Досить Періс уголос сказати «Тіффані плаче!» чи торкнутися свого носика — і друзі кидаються визволяти білявку з небажаної компанії.
З-поміж тих, кого Періс намагається уникати будь-якою ціною, мільйонерка назвала знаменитостей похилого віку, що до неї залицяються, а також жінок, на обличчях яких ніби написано: «Я щойно від пластичного хірурга».

також у паперовій версії читайте:
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • РЕКОРДИ
  • ФАКТ
  • МАНДРИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».