Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ТРИМАЙМОСЯ, МОРОЗАМ ЛИШИЛОСЯ НЕДОВГО!
Порятунок замерзаючих
З початку настання морозів в Україні загалом від переохолодження загинуло 24 особи. На тлі цієї сумної інформації цікавим є досвід Львова щодо запобігання трагедіям. Десятки безпритульних навідались до тимчасових притулків, які облаштувало для них Головне управління МНС у області. В наметах із обігрівом та освітленням вони змогли перепочити, скуштувати армійської каші і випити гарячого чаю.

Міністерство охорони здоров’я звернулося до батьків із проханням прислухатись до порад медиків, аби вберегти своїх дітей від переохолодження та обмороження.
Лікарі радять не виводити на вулицю дітей до трьох років, особливо, якщо температура повітря більше 10 градусів морозу, і не випускати на вулицю дітей дошкільного та шкільного віку, якщо температура повітря нижча за 20 градусів.

Чим гріємося?
Через великі морози Україна досягла рекордних показників використання природного газу. Про це повідомив журналістам Прем’єр-міністр Юрій Єхануров. «За добу країна витратила 407 мільйонів кубометрів газу»,— сказав глава уряду.
За його словами, за температури повітря 0 градусів витрачалося 280 мільйонів кубометрів газу на добу.
Спожито 12,4 мільярда кіловат-годин електроенергії, що перевищує планові показники на три відсотки. За інформацією Мінпаливоенерго, максимальне навантаження в об’єднаній енергосистемі України цього місяця очікується на рівні 30 тисяч мегават, що на 2,4% перевищує рекордний показник за останні п’ять років, зафіксований у грудні 2002 року.

Прогнозується теплий уїк-енд
Як повідомили в Укргідрометцентрі, 25–26 січня утримається холодна погода без істотних опадів із температурою 25 січня вночі 23–28°, місцями 30–34° морозу, вдень 12–17° морозу (у східній частині до 20°, на Закарпатті 5–10° морозу); 26 січня в Україні, крім східної частини, послаблення морозу вночі до 19–24°, удень до 9–14° (у більшості західних областей та в Криму вночі до 13–18°, удень до 6-11°); на Південному узбережжі Криму вночі 25 січня 10–13° морозу, 26 січня 3–8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. На дорогах ожеледиця.
27–28 січня — без істотних опадів. Послаблення морозу вночі до 10–17°, удень до 4-9°, на півдні до 0–5° (лише у Сумській та східних областях 27 січня утримається дуже холодна погода).
У Києві 27–28 січня послаблення морозу вночі до 12–17°, удень до 4–9°.

АНДРІЙ ШЕВЧЕНКО — ОБЛИЧЧЯ «ОБОЛОНІ»
Форвард національної збірної України з футболу та італійського «Мілану» Андрій Шевченко став новим обличчям української торговельної марки «Оболонь». Про це заявив почесний президент ЗАТ «Оболонь» Олександр Слободян. Згідно з підписаним контрактом (його сума не розголошується) футболіст братиме участь у рекламних акціях компанії впродовж 2006–2007 років. Не виключена можливість й пролонгації контракту на наступні роки.

Пан Слободян повідомив журналістам, що ця угода з Шевченком — невипадкова. Футбол має особливе значення для компанії. «Оболонь» представляє власну футбольну команду в національній першості, утримує футбольну школу «Зміна-Оболонь», де навчаються азам гри мільйонів понад 450 юних футболістів. «Продукція ТМ «Оболонь» є своєрідним символом України, а Андрій Шевченко — жива легенда українського футболу. Тож саме тому ми вирішили запропонувати йому співпрацю,— сказав президент ЗАТ.— Це сприятиме просуванню на внутрішньому ринку бренду «Оболонь», допоможе зміцнити позиції компанії на міжнародних ринках».
За словами Андрія Шевченка, у його виборі рекламного партнера значну роль відіграло те, що ЗАТ «Оболонь» наприкінці минулого року отримало статус головного спонсора національної й молодіжної збірних команд України з футболу у 2006–2007 роках. «Столичний житловий масив Оболонь — рідний для мене. Тут колись я починав свої перші кроки у футболі, навчаючись у спортивній школі «Зміна-Оболонь»,— сказав уславлений форвард.
також у паперовій версії читайте:
  • ШАНОВНІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!
  • ХЛІБНА КРИЗА НАМ НЕ ЗАГРОЖУЄ?
  • РУДІ — БОРЕЦЬ З НАРКОТИКАМИ
  • ТУРКМЕНСЬКИЙ ГАЗ НЕ ПОДОРОЖЧАЄ
  • ПРО СОТ — ВІД КОМПЕТЕНТНОЇ ОСОБИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».