Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РЕГІОНИ — ПАНОРАМА
ПРОМЗОНИ: «ДРУГЕ ДИХАННЯ»
Столиця України поки масово не споруджуватиме багатоповерхівок і зробить ставку на забудову промислових зон. Про це заявив заступник голови Київської міської держадміністрації — начальник Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Василь Присяжнюк.

За його словами, генпланом розвитку Києва до 2020 року передбачається винесення за межі мегаполісу більше сотні підприємств, що шкодять довкіллю і продукція яких не є нагальною потребою у забезпеченні життєдіяльності столиці. У найближчі десять років міська влада звертатиме увагу на забудову промислових зон у центрі міста. Це стосується території заводу «Арсенал», Рибальського півострова, вулиць Боженка та Байкової, Либідської площі. Містобудівною радою Києва схвалено проект будівництва готельного комплексу на території заводу ім. Петровського, очікує знесення з подальшим будівництвом на її місці розважального комплексу тютюнова фабрика на проспекті Перемоги. У планах міської адміністрації — підготовка інвестиційних проектів на Корчуватому і заводі «Веркон», де планується побудувати житло.
За словами Присяжнюка, в експлуатацію у столиці поки не введено жодного будинку з підвищеною поверховістю (понад 25 поверхів). Проектування подібних будинків — на стадії вироблення технічних умов і отримання дозволів на експериментальне будівництво, що надається Міністерством будівництва та архітектури України. Нині в Києві в стадії проектування і спорудження перебуває 26 багатоповерхівок, переважно у районах Троєщини. В центрі міста на вулицях Антоновича, Спортивній площі та Хрещатику інвестори також планують зведення висотних будинків.
також у паперовій версії читайте:
  • СУХОПУТНЕ МІСТО БУДУЄ КОЗАЦЬКІ ЧАЙКИ
  • ЗА ЗНИЩЕННЯ МАЛЬКІВ — ВІД 5 ДО 12 РОКІВ
  • МЕР ТАКИ КАЗАВ ПРАВДУ...
  • 11 000 ТОНН ХІМІКАЛІЙ КИНУТЬ НАПРИЗВОЛЯЩЕ?
  • ЗИМА У ПРИКАРПАТТІ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».