Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ТРИМАЙТЕСЯ: ЦІ МОРОЗИ ВІЩУЮТЬ ВЕСНУ!
В Укргідрометцентрі повідомляють: на Водохреща буде і мороз, і хуртовини. 19 січня очікується подальше похолодання: в більшості областей вночі до 9–14°, місцями до 17–20° морозу, вдень до 8–13° (у Сумській, Полтавській, Харківській, Донецькій, Луганській областях, на сході Дніпропетровської області вночі до 20–25°, місцями 28–32° морозу, вдень до 13–18°); у західних і південних областях уночі 5–10°, вдень 1–6° морозу, на крайньому півдні та на Закарпатті — близько 0° (на Південному узбережжі Криму вночі близько 0°, вдень 3–6° тепла).

19 січня в країні, крім східної частини,— сніг, мокрий сніг, на півдні сніг із дощем, місцями ожеледь. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер східний, поривчастий, хуртовина.
20 січня — без істотних опадів, лише у південній частині невеликий сніг; зниження температури на 3–5°. 21 січня в Україні утримається холодна погода без істотних опадів; лише в західних областях невеликий сніг, температура дещо підвищиться.
22–25 січня у східних областях переважно без опадів; утримається холодна погода з коливанням температури на 3–5°. На решті території — часом сніг (22–23 січня на півдні з дощем); температура 22–23 січня підвищиться (на півдні — до відлиги), 24–25 січня — знову знизиться на 4–6°. Проте народ віддавна каже, що після Богоявлення зима втрачає свої права.

УВАГУ ПРИДІЛЯТИМУТЬ АТОМНІЙ ЕНЕРГЕТИЦІ
Для реалізації проектів у атомній енергетиці планується створити державний концерн «Укратомпром». Про це заявив журналістам міністр палива та енергетики України Іван Плачков.
За його словами, перед концерном стоїть завдання збільшити видобуток урану. Надалі планується створення потужностей з випуску елементів ядерного палива.

Плачков також повідомив, що наприкінці січня Україну має відвідати керівник російського Федерального агентства з атомної енергії Сергій Кириєнко для обговорення питань співробітництва в цій сфері. Під час візиту передбачається створити спільну групу експертів, що розроблятиме проекти, в яких зацікавлені і Україна, і Росія.
За його словами, це питання обговорювалось на зустрічі президентів України і РФ у Астані. «Ми розглядатимемо спільні проекти в атомній промисловості й енергетичному машинобудуванні. Зокрема, укладення довгострокового контракту з «Турбоатомом» (Харків) на виробництво турбін для атомних електростанцій, у тому числі для РФ»,— повідомив Іван Плачков. Він зазначив, що українські підприємства мають розвинуті технології у виробництві автоматичних систем управління для АЕС.
також у паперовій версії читайте:
  • ДО ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ МАЙНА ЧФ РФ ГОТОВІ
  • ЗА «ПТАШИНИЙ ГРИП» ВІДПОВІДАТИМУТЬ ПОСАДОВЦІ
  • ШАНОВНІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!
  • ВАСИЛЬ СТУС — У РІДНОМУ СЕЛІ
  • ПІСЛЯ ОСВЯЧЕННЯ ВОДА ЗМІНЮЄ СВОЮ СТРУКТУРУ
  • ПОВЕРНІМОСЯ ОБЛИЧЧЯМ ДО КОНЕЙ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».