Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
БУДІВНИЦТВО ПЕРЕД НСК «ОЛІМПІЙСЬКИЙ» — ПОЗА ЗАКОНОМ
Генеральна прокуратура України внесла протест на рішення Київської міської ради від 14 березня 2002 року «Про передачу товариству з обмеженою відповідальністю «Юджин» земельних ділянок для будівництва, подальшого обслуговування та експлуатації торговельно-ділового комплексу перед НСК «Олімпійський» з реконструкцією площі на вулиці Великій Васильківській (Червоноармійській), 53–55 та житлово-офісного комплексу з об'єктами соціальної інфраструктури на перетині вулиць Шота Руставелі та Жилянської у Печерському районі Києва».

У протесті йдеться, зокрема, про те, що проект відведення земельних ділянок ТОВ «Юджин» не погоджували із санітарно-епідеміологічним органом, органами архітектури та охорони культурної спадщини, як того вимагає чинне законодавство. Отже, констатується у документі, Київська міськрада затвердила його незаконно.
Як ми розповідали раніше, Україна спільно з Польщею бере участь в тендері УЄФА на проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. За висновками міжнародних експертів, розгорнуте на площі перед НСК «Олімпійський» будівництво не відповідає вимогам безпеки. З огляду на це, керівники спортивних організацій ставили вимогу припинити забудовування території навколо стадіону.

ПОВІДОМЛЯЄ ЦЕНТРВИБОРЧКОМ
53 політичні партії та блоки провели з'їзди, на яких висунули своїх кандидатів.
До ЦВК також надійшло 82 подання від голів міських рад щодо створення ініціативних груп із проведення всеукраїнського референдуму з питань про вступ України до ЄЕП, ЄС і НАТО, з них 47 подань було розглянуто — 26 зареєстровано та 21 відхилено.

П'ять політичних сил повідомили Центрвиборчком про відкриття власних нагромаджувальних рахунків — це Комуністична партія України, Блок Наталії Вітренко «Народна опозиція», «Народний блок Литвина», Народний рух «За Єдність» та Партія регіонів.
За словами голови ЦВК Ярослава Давидовича, в Державному бюджеті України на виборчу кампанію заплановано майже 550 мільйонів гривень, з яких 32 уже використано. Кожен суб'єкт виборчого права обходиться державі майже 2,5–3 мільйони гривень. Адже для кожного з них потрібно надрукувати 180 тис. плакатів, надати по одній годині на телебаченні й радіо в загальнодержавному окрузі та по 20 хвилин у кожному з 225 виборчих округів.
Ярослав Давидович вважає недоцільним проводити вибори до Верховної Ради та до органів місцевого самоврядування водночас. «Я думаю, що невдовзі в Україні вибори до парламенту і місцевих рад будуть розведені в часі»,— сказав він.
також у паперовій версії читайте:
  • РУКА — НА ПУЛЬСІ ПЕРЕГОНІВ
  • У 102 РОКИ ЙТИ НА ПЕНСІЮ — НЕ ЧАС
  • БУДИНОК ВИБУХНУВ ЧЕРЕЗ СВАРКУ
  • CВОБОДА СЛОВА — ПІД ЗАХИСТОМ УРЯДУ
  • ЗБІЛЬШЕНО ПЕНСІЇ ДЛЯ ЛІКВІДАТОРІВ АВАРІЇ НА ЧАЕС

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».