Теніс
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 19 Жовтень 2018 13:33

Ястремська піднялася на 36 місць, Світоліна випала з ТОП-5

Rate this item
(0 votes)

Українська тенісистка 18-річна Даяна Ястремська стрімко злетіла у рейтингу WTA. Вона піднялася на 66-у позицію після сенсаційної перемоги на турнірі в Гонконзі. 18-річна українка піднялася на 36 місць і встановила свій особистий рекорд. Про це повідомляє сайт WTA.
Еліна Світоліна не втрималася в топ-5 світового рейтингу WTA: її обійшла Кароліна Плішкова, яка дійшла до фіналу турніру в Тяньцзіні. Світоліна минулого тижня вилетіла в чвертьфіналі Гонконгу.

Це — єдина зміна в топ-10. Решта тенісисток утримують свої позиції: лідирує Сімона Халеп, друга — Каролін Возняцкі, а третьою ракеткою світу є Анжелік Кербер.
Повторила найкраще досягнення в кар’єрі Леся Цуренко — вона знову піднялася на 26-е місце в рейтингу.
У топ-125 ще три українки: Катерина Козлова перебуває на 106-му місці, Ангеліна Калініна — на 118-му, а Марта Костюк — на 123-му. Ще дві українки перебувають у топ-200: Катерина Бондаренко — на 133-му місці, а Катаріна Завацька — на 177-му.
* * *
Даяна Ястремська прокоментувала виграш свого першого у кар’єрі титулу WTA на турнірі у Гонконзі з призовим фондом 750 тис. дол.
Даяна зізналася, що практично не пам’ятає останнього переможного гейму, повідомляє офіційний сайт WTA.
«У мене була упевненість у тому, що можу виграти титул. Я дуже нервувала, але запевнила себе, що зможу перемогти. Якщо перед матчем відчуваєш, що гра може бути складною, стаєш більш сконцентрованою. А вже на корті фокусуєшся на кожному м’ячі. Це допомогло мені залишатися спокійною протягом усього матчу...
Я практично не пам’ятаю останнього гейму. Це, по-моєму, був найскладніший гейм за весь турнір. У тебе в голові з’являється картинка того, чого ти хочеш досягти. Але в той же сам час ти маєш залишатися в реальності. Це було найважчим для мене», — сказала Ястремська.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».