Інші види спорту
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Квiтень 25, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Четвер, 25 Сiчень 2018 17:49

МОК не пускатиме в Пхенчхан росіян, які брали участь у Сочі-2014

Rate this item
(0 votes)

На­пе­ре­до­дні Олім­пі­ади-2018 ро­сі­яни за­ли­шаю­ть­ся май­же без усіх зір­ко­вих спортс­ме­нів.
До попереднього списку російських атлетів, допущених до Олімпіади в Пхенчхані, не потрапили лідери в декількох видах спорту. Причина — їх участь у Сочі-2014, що автоматично вже є підозрою у вживанні допінгу. Про це активно пишуть російські ЗМІ.

Серед тих, кого не допустили, варто назвати кращих російських біатлоністів — Антона Шипуліна, Олексія Волкова, Євгена Гаранічева, зіркового лижника Сергія Устюгова, майстра шорт-треку Віктора Ана, хокеїстів Антона Белова, Михайла Науменкова, Валерія Нічушкіна, Сергія Плотнікова, фігуристів Ксенію Столбову та Івана Букіна. Крім того, на Олімпіаду не пускають майже 90% складу збірної Росії з ковзанярського спорту.
МОК досі не дав офіційних роз’яснень. За версією самих росіян, у Пхенчхан не допустять жодного російського спортсмена, який брав участь в Олімпійських іграх у Сочі-2014. При цьому в кулуарах уже прогнозують повний бойкот Росією Олімпіади-2018.
Остаточний список допущених до участі в Іграх стане відомий 28 січня.
Нагадаємо, раніше Міжнародний олімпійський комітет (МОК) заявив, що з 500 росіян, які подали заявки на участь в Олімпіаді, до Ігор не допущені 111 спортсменів.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».