Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Квiтень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 19 Грудень 2014 18:07

Чемпіонський шлях Олескандра Усика

Rate this item
(0 votes)

Ми­ну­лих ви­хід­них у сто­лич­но­му Па­ла­ці спор­ту олім­пій­ський чем­пі­он з бок­су Лон­до­на-2012 Олек­сандр Усик успіш­но про­вів пер­ший за­хист ти­ту­лу Ін­тер­кон­ти­нен­таль­но­го чем­піо­на у важ­кій ва­зі за вер­сією WBO. У го­лов­но­му по­єдин­ку бок­сер­сько­го ве­чо­ра ук­раї­нець здо­був до­стро­ко­ву пе­ре­мо­гу над пів­ден­но­аф­ри­кан­цем Де­ні Вен­те­ром у дев’­ято­му ра­ун­ді.

Олександр Усик протягом усього поєдинку володів перевагою і не віддав суперникові жодного раунду. Олександр акцентував увагу на роботі по корпусу. Вентер пропустив багато ударів по печінці, але встояв. При першій же можливості південноафриканець контратакував. Усик у другій половині бою став проводити все більше потужних ударів і зміг добити суперника в дев’ятому раунді. Він загнав Вентера в кут і відправив його черговою серією влучань у голову на підлогу рингу.


«У перших раундах сильно завівся, але потім заспокоївся, бо треба було виконувати установку. Вентер — дуже міцний хлопець, було складно. Всі хочуть видовища, але я повинен виконувати завдання, яке мені поставив тренер. Не можу завчасно робити певні ходи. Іноді це не виходить. Хочу сказати спасибі всім своїм уболівальникам. Вони створюють неповторну атмосферу на кожному поєдинку. Це дуже круто. Також передаю привіт своїй дружині і дітям, які зараз у Сімферополі. Я вас люблю», — сказав Олександр Усик по завершенні поєдинку.
У свою чергу, колишній чемпіон за версією WBC, а нині мер Києва Віталій Кличко вважає, що його підопічний найближчим часом зможе претендувати на чемпіонський титул однієї з провідних організацій.
«Олександр зможе вийти на п’яту позицію світового рейтингу WBO, тому зацікавленість у проведенні чемпіонського бою зросте. Можу сказати, що наша мета провести бій за титул чемпіона світу у 2015 році. До цього Усик проведе ще два-три поєдинки. І один із них обов’язково відбудеться за межами України», — сказав Кличко.

Михайло ГЕРАСИМЕНКО та Антон ШУЛЬГА

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».