Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Квiтень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 28 Листопад 2014 20:52

Ломаченко захистив титул

Rate this item
(0 votes)

У китайському місті Макао чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій вазі 26-річний українець Василь Ломаченко вперше захистив свій титул, перемігши одноголосним рішенням суддів тайця Чонлатарна Піріяпіньйо.
Наприкінці четвертого раунду Ломаченко відправив свого суперника в нокдаун, але на те, щоб завершити бій достроково, у нього залишалося всього 10 секунд. У перерві тайському боксерові вдалося швидко відновитися. Варто згадати, що для тайця цей нокдаун став першим у кар’єрі.
У сьомому раунді Ломаченко травмував ліву руку, і з цієї миті вів поєдинок по суті однією рукою, украй рідко викидаючи легкі удари. Та навіть з урахуванням травми Ломаченко упевнено контролював поєдинок. За підсумками бою усі троє суддів виставили однаковий рахунок — 120:107.

Український чемпіон переконаний, що в четвертому раунді було щось більше, ніж нокдаун: «Я його потряс, і в момент, коли я пробивав серію, влучив йому кудись у тверду частину».
«Раунді в шостому дуже сильно пошкодив руку, — згадав Ломаченко обставини отримання травми. — Ліву руку викидав суто на рефлексах, щоб заробити якесь очко сильною рукою».
Відтепер Василь Ломаченко прагне бачити серед своїх опонентів не претендентів із версії WBO, а чемпіонів з інших боксерських організацій. Першим український боксер назвав суперчемпіона за версією WBA ямайця Ніколаса Волтерса.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».