Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 06 Червень 2014 03:00

Кримчанин Усик нокаутував «росіянина»

Rate this item
(0 votes)

В Одесі відбувся вечір професійного боксу промоутерської компанії братів Кличків К2 Promotions. У центральному поєдинку спортивного свята кримський українець Олександр Усик здолав аргентинця Сезара Давида Кренса на прізвисько «Росіянин». Аргентинець за своїми параметрами виявився схожим з українським олімпійським чемпіоном — він такий же високий і лише на півтора кілограма важчий, ніж Усик.
«Розвідка боєм» тривала недовго. Вже наприкінці третього раунду Усик завдав серії ударів супернику, відправивши його в нокдаун. Після цього перевага повністю належала українцеві, і за 40 секунд до кінця четвертого раунду секунданти Кренса викинули на ринг білий рушник.
За неповний рік серед професіоналів у першій важкій вазі Усик здобув четверту перемогу. Після цього чемпіон повернувся до Сімферополя, де демонстративно не погоджується з російською окупацією Криму — ходить вулицями в українській олімпійській формі, їздить у патріотично розфарбованій машині.


«Треба показати хороший приклад життя, і тоді люди зрозуміють, що зробили помилку. Я переживаю, щоб збереглася цілісність України, і не гинули люди. Бо комусь хочеться ділити портфелі, а комусь хочеться просто побачити свого батька, який прокинеться і скаже: «Доброго ранку!» — каже Усик.
Фахівці бачать великий потенціал в українському чемпіоні лондонської Олімпіади2012. «Олександр має все необхідне, щоб підкорити свій дивізіон і стати найуспішнішим боксером першої важкої ваги з часів Евандера Холіфілда», — наголосив американський тренер Джеймс Алі Башир, який опікується професійним зростанням Усика. Наставник відзначає, що його учень був терплячим і не викидав удари «для кількості» в бою з Сезаром Давидом Кренсом.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».