Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Квiтень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 09 Вересень 2016 18:55

Матч-реванш Ф’юрі – Кличко відбудеться 29 жовтня

Rate this item
(0 votes)

Чемпіон світу у важкій вазі британець Тайсон Ф’юрі узгодив дату матчреваншу з українським ексчемпіоном Володимиром Кличком. Поєдинок відбудеться в англійському Манчестері 29 жовтня.
28річний Ф’юрі здобув за очками сенсаційну перемогу над Кличком у Дюссельдорфі в листопаді минулого року. Британець здобув таким чином титули за професійними версіями WBA, WBO та IBF, які належали багаторічному чемпіону з України.
«Нарешті дата матчреваншу зафіксована. Я виправлю свою помилку 29 жовтня на «Манчестер Арені». Побачимося там!» — написав Кличко в мережі мікроблогів Twitter 7 вересня.

Планований раніше на липень бій був відкладений після того, як Ф’юрі зазнав травми щиколотки. Кличко після цього погрожував судовим позовом із вимогою про матчреванш, бо право на такий поєдинок було закріплене в контракті попереднього протистояння двох боксерів.
Незабаром після перенесення бою в липні з’явилися повідомлення, що Тайсон Ф’юрі торік був фігурантом розслідування щодо вживання заборонених препаратів. Сам британець відкинув ці звинувачення, але в серпні антидопінгова агенція Сполученого Королівства засвідчила, що він був тимчасово відсторонений від змагань у червні через наявність у його організмі забороненої речовини. Заборона була знята після апеляції в очікуванні незалежного розслідування, і Ф’юрі в серпні поновив тренування.

Антон ШУЛЬГА

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».