Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Квiтень 18, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 24 Квiтень 2015 23:11

Кримчанин Усик нокаутував росіянина

Rate this item
(0 votes)

Громадянин України Олександр Усик, який попри окупацію свого краю й надалі живе в рідному Сімферополі, захистив титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у важкій вазі (до 90,7 кг). У Київському палаці спорту українець здобув перемогу технічним нокаутом над росіянином Андрєєм Князєвим.
Усик із перших секунд двобою заволодів центром рингу та почав шукати шпарини у захисті гостя з Воронежа, який у першому раунді навіть не думав про атаку.
У другій трихвилинці Олександрові стали вдаватися кроси та джеби. А після якісного аперкоту здавалося, що Князєв невдовзі «попливе». Але, до честі суперника, підборіддя в нього було «сталевим», як і розповідав наставник Усика Джеймс Алі Башир.

 

У четвертому раунді Олександр кілька разів якісно влучив в обличчя візаві, але той все-таки встояв на ногах.
Та вже з четвертої трихвилинки у Князєва почали з’являтися розсічення. Росіянин далі пропускав удари, втім, залишався на ногах. На сьому трихвилинку Андрій виходив із суттєвою гематомою під правим оком, у нього кровоточив ніс. Сьомий раунд росіянин завершував, ледь тримаючись на ногах.
Усику забракло кількох десятків секунд, щоб завершити бій. Перерва пішла Князєву на користь, він відновився та далі стримував удари.
Так тривало до середини восьмого раунду (з 10 максимально можливих). Рефері зупинив зустріч після того, як Олександр посипав град ударів на суперника, а той уже й не відповідав. Перемога технічним нокаутом у восьмому раунді!
«Йому потрібно 10 місяців для підготовки, і тільки тоді він буде готовий до бою з чемпіоном. Усику ще потрібно добре попрацювати, щоб битися із серйозними суперниками зі світовими іменами», — розповів авторитетний тренер українського чемпіона.

Михайло ГЕРАСИМЕНКО та Антон ШУЛЬГА

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».