Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Четвер, 09 Серпень 2018 12:31

Шевченко і П'ятов вважають Модрича кращим футболістом 2018 року

Rate this item
(0 votes)

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко та капітан команди голкіпер Андрій П’ятов віддали свої голоси за найкращих гравців та тренерів 2018 року у щорічному опитуванні The BEST FIFA Football Awards.

Наставник і капітан виявили одностайність щодо кращого гравця: на їхню думку, на головний приз заслуговує капітан збірної Хорватії Лука Модрич.

При цьому друге місце в рейтингу обидва віддають португальському голеадору Кріштіану Роналду. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.
А от щодо кращого тренера 2018 року голоси розділилися. Шевченко поставив першим тріумфатора Кубка світу, коуча збірної Франції Дідьє Дешама. П’ятов же відвів для Дешама лише третю позицію, а перевагу віддав французу Зінедіну Зідану, з яким мадридський «Реал» утретє поспіль здобув Кубок чемпіонів.
Друге місце у тренерському рейтингу голкіпер залишив за німцем Юргеном Клоппом, у той час як наставник збірної України замкнув трійку іспанцем Хосепом Гвардіолою.
Церемонія нагородження The BEST FIFA Football Awards відбудеться 24 вересня в Лондоні.
* * *
Керівництво «Реала» не хоче відпускати кращого гравця чемпіонату світу з футболу, активний інтерес до якого проявляє «Інтер», тому готове запропонувати хорвату більш вигідні фінансові умови. Про це повідомляє isport із посиланням на Marca.
Зараз зарплата Модрича в «Реалі» становить 8 млн євро на рік.
Зауважимо, що Лука Модрич вийшов із відпустки і вже 8 серпня тренувався разом з усіма футболістами «Реала».
Раніше повідомлялося, що 32-річний півзахисник мадридського футбольного клубу «Реал» і збірної Хорватії Лука Модрич провів зустріч із президентом клубу Флорентіно Пересом, під час якої повідомив про своє бажання залишити «Реал».

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».