Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Квiтень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 22 Червень 2018 19:02

Жіночий футбол в Україні: з наступного сезону у вищій лізі гратимуть 12 команд

Rate this item
(0 votes)

Комітет жіночого футболу ФФУ на своєму засіданні 20 червня затвердив проект Регламенту Всеукраїнських змагань із футболу серед жіночих команд.

Вища ліга починаючи із сезону-2019/20 буде розширена до 12 команд: команди, що посіли два перших місця у першій лізі, відразу підвищуватимуться у класі, а третя гратиме два перехідних матчі з останньою командою вищої ліги. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Також клуби вищої ліги зобов’язані мати власний дитячо-юнацький спортивний заклад або договір про співпрацю із ДЮСЗ. З метою популяризації жіночого футболу клуби повинні вести відеозйомку всіх матчів із подальшим викладенням у мережі Інтернет.
Відбулися зміни й у проведенні Кубка України серед жіночих команд. Всі без винятку клуби вищої ліги зобов’язані брати участь у розіграші трофею. Із сезону-2018/19 команди матимуть можливість провести четверту заміну, яку можна використати у додатковий час згідно з нововведеннями правил гри.
Найближчим часом буде створено організаційний комітет відбіркового раунду Ліги чемпіонів, до якого також увійде робоча група фахівців ФФУ.
Нагадаємо, що груповий етап пройде в Харкові з 7-го по 13 серпня 2018 року. Жеребкування цієї стадії відбудеться 22 червня у штаб-квартирі УЄФА в Ньйоні.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».